G4Media.ro

Prefectura București despre Congresul PNL cu 5.000 de participanţi: Astăzi, la 2,33…

Prefectura București despre Congresul PNL cu 5.000 de participanţi: Astăzi, la 2,33 la mie, ar participa maxim 2.500 de persoane în interior sau peste 2.500 de persoane, dacă toate sunt vaccinate

Subprefectul municipiului Bucureşti, Antonela Ghiţă, care a preluat atribuţiile de prefect, afirmă că, având în vedere condiţiile existente sâmbătă, când indicele de infectare în Capitală este de 2,33 la o mie de locuitori, Congresul PNL s-ar putea desfăşura cu peste 2.500 de persoane doar dacă toţi participanţii ar fi vaccinaţi cu mai mult de 10 zile înaintea evenimentului, anunță News.ro.

Întrebat sâmbătă, dacă va fi posibilă organizarea, săptămâna viitoare, a Congresului PNL în condiţiile în care Capitala se apropie de rata de 3 la o mie de locuitori, prefectul Capitalei a arătat că, în condiţiile actualei rate de infectare, evenimentul nu ar putea avea loc decât cu jumătate dintre participanţi dacă nu toţi sunt vaccinaţi.

„O să vedem care vor fi condiţiile sanitare, adică ce se va impune. Astăzi, pentru că avem 2,33 la mie, condiţiile de respectare a unui astfel de eveniment înseamnă 2.500 de persoane maxim în interior, care au dovada vaccinării, testului PCR negativ sau a trecerii prin boală. Sau peste 2.500 de persoane doar dacă toate persoanele sunt vaccinate şi au trecut 10 zile de la schema completă de vaccinare”, a declarat Florela Antonela Ghiţă.

Oficialii PNL au declarat, sâmbătă, că aproximativ 20% dintre participanţii Congresul PNL din 25 septembrie nu sunt vaccinaţi. Estimările realizate în partid arată că aproximativ 80% dintre delegaţii la Congres au fost imunizaţi prin vaccinare. De asemenea, liderii partidului au anunţat că lucrărilor Congresului se vor desfăşura la Romexpo.

sursa foto: PNL Sibiu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. Ei nu sunt afectați de ciumă, pentru că ei sunt ciuma.

 2. Florincitu se teme ca daca va sustine dezbaterea si votul online la Congres atunci, poate ca si CCR va lua in considerare semnaturile transmise prin fax sau digital pentru motiunea de cenzura initiata de pluseristi si auristi.
  De ce nu avem o unitate de parchet in drept constitutional?

 3. La cât îl cunosc eu pe Cîțu, intuiesc că prin manevrarea prezenței la Congres se va încerca vicierea votului! Vedem…

 4. Dacă ăștia zic că au 80% vaccinati, cel mai probabil abia se apropie de 70%.
  Fascinantă țară în care premierul, mare „finanțist”(canci), a crezut că a învins pandemia, deși ar fi trebuit să vadă, să stie cum evoluează Valul 4 după exemplele altor țări și i se duce dreakului congresu’ fix cu câteva zile înainte.
  Dacă se aprobă dracia de congres cu nspe mii de papitoi, DSP ul trebuie să lase si concertul cu nspe mii de oameni din aceeași zi.
  Io zic că papitoii penelisti scot macar o excepție, ceva.
  Apare acusicutza aurolaca politică de Gorghiutza Oltenutza și o să fluture niste „docomente” din care să rezulte, conform spuselor ei, că 5000 de papitoi plus consilierii plus staff ul plus șoferii la papitoi(toti ăștia se duc spre 8 000) pot să facă orice vor mușchii lor într-un Bucuresti lăsat la voia lui virusache de un guvern iresponsabil condus de un mitoman repetent.

 5. Nu se pune gripa Corvig cu liberalii, sufla Supermen o data de se duce tot virusul la plusereu. 😂

 6. Sunt toti vaccinati impotriva bunului simt si a corectitudinii Vaccin foarte eficient introdus chiar de PM la care a dat rezultate exceptionale Cuie Matu