G4Media.ro

Prefectul judeţului Olt a fost ales preşedinte al PNL Slatina/ Mario De…

sursa foto: Facebook/ Mario De Mezzo

Prefectul judeţului Olt a fost ales preşedinte al PNL Slatina/ Mario De Mezzo a fost singurul candidat

Prefectul judeţului Olt, liberalul Mario De Mezzo, a fost ales miercuri seara preşedinte al PNL Slatina şi a anunţat că obiectivul major al organizaţiei de partid este câştigarea alegerilor pentru Primăria municipiului, transmite Agerpres.

„Anul 2024 este anul victoriei, anul în care vom scoate împreună Slatina de sub domnia vătafilor care ne ţin blocaţi în impostură şi subdezvoltare şi vom începe reconstrucţia unui oraş care are un potenţial imens”, a declarat Mario De Mezzo.

Totodată, preşedintele PNL Slatina a punctat că liberalii vor derula campanii locale pentru subvenţionarea preţului la apă, pentru sublinierea nevoii unui spital municipal pentru copii, modernizarea de şcoli şi construcţia de creşe şi grădiniţe.

„Toate aceste direcţii şi idei au un singur obiectiv major: câştigarea Primăriei Slatina. Valul de emoţie pozitivă şi toată susţinerea primită în ultimele cinci luni arată că suntem pe drumul cel bun”, a afirmat Mario De Mezzo.

Preşedintele interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, s-a arătat convins că organizaţia liberală din Slatina îşi va atinge obiectivul în alegeri.

„Veţi fi părtaşi la o luptă deloc uşoară, dar cu cât este mai grea lupta, cu atât gustul succesului este mai pronunţat. Eu unul am mai trecut printr-o astfel de bătălie, nu ca personaj principal, ci ca actor de plan secund, să zicem aşa. Bătălia pentru Primăria Slatina după părerea mea este ca şi câştigată. Greul va începe după data de 30 septembrie, pentru că vedeţi cum arată Slatina şi încotro se îndreaptă. Cred că fiecare dintre noi avem de luat o decizie cetăţenească, avem o datorie civică, anume aceea de a face tot ce ne stă în puteri pentru ca acest oraş să devină ceea ce vrem noi să devină, un oraş în care vrem să trăim şi să muncim”, a spus Ştirbu.

Mario De Mezzo a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Slatina, organizaţie al cărei preşedinte interimar este de aproximativ două luni.

După alegerea preşedintelui PNL Slatina au fost aleşi doi prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei (Ioan Valentin Mihalache şi Marian Daniel Costea) şi şapte vicepreşedinţi (Oana Diana Creţu, Ionuţ Comănescu, George Ionică, Laura Giura, Camelia Dorobanţu, Andrei Valentin Bălan, Victor Iacobescu).

Primăria Slatina este condusă în prezent de social-democratul Emil Moţ, aflat la al doilea mandat, iar PSD are majoritate în Consiliul Local Slatina.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...