G4Media.ro

„Pe unde merge toate femeile oftează” – prefectul Daniel Onofrei, despre Nelu…

Daniel Onofrei (stânga) și Daniel Tătaru. (Foto: Facebook/PNL Organizatia Municipala Vaslui)

„Pe unde merge toate femeile oftează” – prefectul Daniel Onofrei, despre Nelu Tătaru, candidatul PNL la Consiliul Județean Vaslui / Despre rivalul din PSD: „Nu ai vrea să vezi poza aia noaptea”

Prefectul de Vaslui, Daniel Onofrei, a lăudat, la un eveniment, modul în care arată candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății.

Despre Tătaru, prefectul a spus că „pe unde merge toate femeile oftează”. Onofrei a vorbit și despre înfățișarea unuia dintre contracandidații lui Tătaru, candidatul PSD la CJ Vaslui, Ciprian Trifan. „Nu ai vrea sa vezi poza aia noaptea”, a afirmat el.

Ciprian Trifan (Sursa foto: Facebook/PSD Vaslui)

„Vreau să vă spun că avem cei mai frumoși candidați. (…) La Consiliul Județean… nu ai vrea să vezi poza aia noaptea. Altul e venit din pădure. (…) Uitați-vă la lista noastră. Domnul ministru deschide lista celor mai deosebiți oameni pe care i-am cunoscut în viața mea. Este de departe candidatul la Consiliul Județean cel mai calificat să conducă un județ. Vreau să spun, cu mică frustrare, că pe unde merge toate femeile oftează pe unde îl văd. Același lucru îl spun și pentru domnul primar de la Negrești, un bărbat extraordinar și frumos și bun”, a spus Onofrei, într-o înregistrare difuzată de Antena 3 CNN.

Primarul din Negrești este Petru-Costinel Rusu.

Petru-Costinel Rusu (Sursa foto: Primăria Orașului Negrești)

Un alt candidat care a făcut recent comentarii legate de înfățișarea unui rival este Cătălin Cîrstoiu. El l-a comparat pe un contracandidat, căruia nu i-a dat numele, cu personajul de desene animate „Peppa Pig”, o purcelușă roz. Cristian Popescu Piedone a răspuns: „Atât îl duce capul de profesor universitar”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. A început campania de umanizare?

  2. Invit la o pauză de reflecție asupra a ce anume reprezintă acest articol. Poate ne spune chiar autorul

  3. Acesta-i nivelul. Dar, mi-as dori ca aceste fituici publicate de G4Media – oare ce cititor tintiti ? – sa fie mai rare, sa aiba o pondere de 1/20 – fata de stirile cu adevarat de interes, care sa acopere toata tara. In ultimul timp am auzit numai de Buzau si Vaslui si Bucuresti. Stie cineva ce se intampla in nord, vest, sud-vest, nord-est si centru, ;)?

  4. Atat au permisiune sa se ”atace”in ”lupta”, electorala : pe motiv de moaca ! Doctrine, solutii , probleme, esecuri, nenorociri-nu exista ! Simulatiune totala : nu exista alianta pentru ca nu exista doua partide ci o gasca …… A praduitorilor. Restul, e legenda…