G4Media.ro

Predoiu: Ieri am discutat câteva ore bune cu doamna Birchall, acum urmează…

Predoiu: Ieri am discutat câteva ore bune cu doamna Birchall, acum urmează faza de lămurire „cu propriile simţuri” / Am avut discuții telefonice cu președintele și vicepreședintele CSM și cu procurorul general

Noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, precizează că ieri a discutat câteva ore bune cu fostul ministru, Ana Birchall, despre prioritățile Ministerului Justiţiei, iar acum urmează faza de lămurire „cu propriile simţuri”. Predoiu anunță că a avut și discuții telefonice cu președintele și vicepreședintele CSM și cu procurorul general interimar.

„Ieri am discutat câteva ore bune cu d-na Birchall despre priorităţile Ministerului Justiţiei. A fost o discuţie utilă la «primirea-predarea» ministerului. Acum urmează faza de lămurire «cu propriile simţuri»”, a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Noul ministru menționează că, timp de câteva zile, activitatea sa va fi concentrată pe sprijinirea colegilor din Guvern în reorganizările instituţionale, ca urmare a trecerii de la formula cu 24 ministere la formula cu 16 ministere.

„În paralel, am avut deja discuţii telefonice cu Preşedintele CSM, Vicepreşedintele CSM şi Procurorul General interimar, transmiţând, pe lângă cuvenitele mesaje de bun (re)găsit, determinarea de a îndeplini agenda Guvernului PNL în interesul cetăţenilor şi al Justiţiei. Voi avea discuții, în zilele următoare, cu compartimentele interne ale Ministerului și cu instituțiile din raza de competență a Ministerului Justiţiei, începând cu Administrația Națională a Penitenciarelor, Agenția Națională a Bunurilor Indisponibilzate, Direcția Națională de Probaţiune și continuând cu toate celelalte”, mai precizează Predoiu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Și lui Geoană îi plăceau discuțiile cu doamna, doar că el nu o ținea asa mult

  • Birchall sau BirCIAll este o pesedisti „cu fata umana”, aripa transatlantică a PSD. Poate fi o candidata puternica la președinție peste 5 ani. E foarte vicleană. A avut tot timpul susținerea lui Klaus iohannis.
   Predoiu e un pampalau. Nu va face curat in justiție. Și nu e vorba doar de SIIJ.

  • A avut susținerea la mai multi duamna altfel nu ajungea acolo,se zice că e foarte bună la oral,ai dreptate cu transatlanticul a dat cateva examene și pe acolo

  • mai bine lasi transatlanticul si politica si mai pui mana pe o carte de gramatica, ca esti praf. „a avut sustinerea la mai multi”??? pe bune? asa se acorda in gen, numar si caz?
   psdistii sunt foarte buni toti la oral, ca de aia si-au si insusit placuta suedeza, nu ne comunici nimic nou. in rest, daca nu a facut ce trebuia, vinovati sunt cei ce au pus acolo in frunte cu presedintele partidului, ca doar nu s-a numit singura acolo.

  • @basescu&andrei
   Birchall e departe de a fi proastă. A studiat la yale nu la universitatea Spiru Haret sau la Dimitrie Cantemir precum Elena Udrea…
   Iar faptul că e deșteaptă o face foarte periculoasa. Mă repet, e posibil sa o vedem candidata la președinție in 2024.

  • La Yale a facut un program postgraduate. Sunt programe si programe. Poate sa fie ceva super, sau o mizerie absoluta. Cred ca are la baza Dreptul la unibuc.
   La povestea cu filmuletul cred ca ea a fost. Nu din filmulet ci din felul cum a reactionat. Acolo nu a avut prea multa minte.

 2. Votați Viorica Dăncilă!
  Votați bunăstarea și echilibrul!

 3. Hotule! Ce-ati discutat voi doi atitea ore?

 4. Și, de curiozitate, Dna Savoniera, s-a bucurat să va (re)audă?
  Va asigurat de toată bunăvoința dânsei?
  Foarte curios …

 5. Eu, dac-as putea, as lua-o-n…PNL!

  • Pe mine m-ar putea convinge Raluca Turcanu. E cam purie pentru gustul meu, dar ma atrag astea inalte, slabe si cu tzatze mari. Birchall – multumesc, nu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.