G4Media.ro

Prahova: După ce a fost acuzat că joacă politic, prefectul a emis…

Prahova: După ce a fost acuzat că joacă politic, prefectul a emis ordin de încetare a mandatului înainte de termen pentru primarul comunei Păuleşti, Tudor Sandu, care a plecat de la PSD şi candidează pentru un nou mandat sub sigla PNL

Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, a fost aspru criticat în urmă cu două zile, de reprezentanții PSD şi PPU-SL. Aceștia l-au acuzat pe Ionescu că îi menajează pe cei care au plecat din PSD pentru a intra în PNL, și că semnează ordine de încetare a mandatelor doar pentru edilii care au decis să părăsească PNL-ul.

În replică, prefectul Cristian Ionescu a semnat joi ordinul de încetare a mandatului înainte de termen pentru primarul comunei Păulești, Tudor Sandu, care a plecat de la PSD, urmând să candideze pentru un nou mandat de primar de pe listele PNL.

Potrivit presei locale, Tudor Sandu a fost ales primar în Păulești în 2016, de pe listele PSD, cu un scor de peste 70%. Potrivit ordinului prefectului, el a rămas fără mandat, cu două săptămâni înainte de alegerile locale.

Conform preşedintelui PSD Prahova, Bogdan Toader, din partidul său au plecat primarii din comunele Proviţa, Băneşti, Păuleşti şi Ciorani. Pe de altă partem sunt și primari care au trecut din PNL în ALDE, în PSD sau PPU-SL.
Sursa Foto: Facebook/prefect Prahova

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Acum tot bâlciul a devenit un fel de PNLSD.

  2. USR=PNL=PSD=PCR