G4Media.ro

Potanin, unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia, cere să se…

Sursa foto: OLGA MALTSEVA / AFP

Potanin, unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia, cere să se renunțe la ideea de a pedepsi rușii care au fugit după invazie

Unul dintre cei mai bogați magnați din Rusia a cerut autorităților să tolereze, și nu să pedepsească, miile de oameni care au fugit în străinătate din cauza războiului din Ucraina, declanșat de Moscova, scrie Sky News.

Miliardarul din domeniul metalurgiei Vladimir Potanin a declarat pentru portalul de știri online RBC: „Oamenii care lucrează pentru economia noastră din străinătate – la distanță sau nu – nu ar trebui să fie pedepsiți”.

Potanin a cerut să se înceteze discuțiile despre măsuri punitive împotriva celor care au fugit și a declarat că Moscova trebuie să fie tolerantă chiar dacă lucrătorii la distanță au opinii care nu plac patrioților ruși, o referire la faptul că mulți dintre cei care au plecat – inclusiv specialiști IT – au făcut-o pentru a evita să fie înrolați în armată sau pentru că nu erau de acord cu războiul.

Se estimează că Potanin este cea mai bogată sau a doua cea mai bogată persoană din Rusia datorită participației sale în gigantul metalurgic Nornickel.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. Mii? Milioane poate…..

  2. In curând auzim de tine ca au căzut de la etaj.

  3. la moscova trecatorii rusnaci patrioti raspund youtuberilor locali:…,, -ce ati face pentru rusia ? …-absolut orice, mi as da viata daca trebuie pentru maica rusie…-uitati avem aici un formular, vreti sa-l semnati ca sinteti de acord sa fiti contactat pentru inrolare, e mare nevoie…- patriotul intoarce spatele brusc si se indeparteaza cu pasi grabiti fara sa se intoarca…,, ..youtuberu repeta schema cu mai multi rusnaci si toti o iau la fuga fara exceptie ..‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 …
    băăă….daca incepe razboiu in rusiastan fuge juma de po.pu..la.tie. pe unde apuca…☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

  4. la moscova trecatorii rusnaci patrioti raspund youtuberilor locali:…,, -ce ati face pentru rusia ? …-absolut orice, mi as da viata daca trebuie pentru maica rusie…-uitati avem aici un formular, vreti sa-l semnati ca sinteti de acord sa fiti contactat pentru inrolare, e mare nevoie…- patriotul intoarce spatele brusc si se indeparteaza cu pasi grabiti fara sa se intoarca…,, ..youtuberu repeta schema cu mai multi rusnaci si toti o iau la fuga fara exceptie ..‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 …

  5. Economia rusească duduie – e zgomotul făcut de IT-iști, care se îmbulzesc spre aeroport, să fugă din Rusia.

  6. De la ce etaj o fi ales sa zboare fraierul?

  7. E clar ,au ramas doar ciomagarii in Rusia. Ei sunt foarte buni ca muncesc mult,pe bani putini,rezista bine la foame si sustin tot ce vrea tatuca. Problema e ca in 2022 nu se poate sustine o economie doar cu necalificati si i-ar cam vrea inapoi pe aia care au ceva in cap. N-o sa se intample tocmai pentru ca nu sunt proshti si stiu ca se poate trai si altfel pe continentul asta,fara sa te bage cineva la parnaie doar pentru ca gandesti si te exprimi.