G4Media.ro

Pot organiza școlile excursii și tabere școlare, în vacanță? Secretarul de stat…

Pot organiza școlile excursii și tabere școlare, în vacanță? Secretarul de stat din Ministerul Educației: Este decizia fiecărei școli, să vadă dacă acolo unde merge se pot îndeplini condițiile de distanțare / Cum să dăm binecuvântare pentru banchetul de sfârșit de an?

Organizarea taberelor școlare și a excursiilor „trebuie să fie decizia fiecărei școli, să vadă dacă acolo unde merge se pot îndeplini condițiile de distanțare”, a declarat pentru Edupedu.ro secretarul de stat din Educație Sorin Ion. Acesta a precizat că „încă avem regulile specifice stării de alertă, cu număr maxim de persoane care pot participa la o întrunire în spațiu închis, or cum verificăm noi dacă se respectă asta la tabăra de la Costinești?”

„Recomandarea este ca, în cazul în care s-a întâmpla așa ceva [școlile ar organiza excursii și tabere școlare – N.Red.], să se țină în primul rând cont de regulile în vigoare specifice stării de alertă”, a precizat secretarul de stat responsabil cu învățământul preuniversitar.

„Cred că vor fi foarte puține școli care vor risca să organizeze tabere școlare. Nu am primit semnale pe tema taberelor și excursiilor. Cred că am primit o întrebare despre banchet, ori atâta vreme cât este limitată prezența persoanelor pentru interior, cum să dăm binecuvântare pentru banchetul de sfârșit de an, el fiind o cutumă, nu impus prin vreun regulament?”, a continuat Sorin Ion.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Pai nu poți să dai binecuvântare că nu ești trimisul lui Dumnezeu, ești doar un amarat de birocrat, bugetar, parazit al societății!

  2. Elevii nu au voie la banchete dar toată lunea are voie la nunți, botezuri, chermeze, cluburi. Omorâți în continuare spiritul unei întregi generații.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.