G4Media.ro

Porosenko: Putin este Hitler modern / Azi este o zi tragică, dar…

Porosenko: Putin este Hitler modern / Azi este o zi tragică, dar Ucraina va învinge

Fostul președinte al Ucrainei Petro Poroșenko, în prezent parlamntar, a declarat, joi, că „azi este o zi tragică”, dar că Ucraina va învinge, relatează BBC.

Porosenko vorbea în afara parlamentului în timp ce parlamentarii țin consfătuiri de criză la Kiev.

Fostul președinte al Ucrainei între 2014 și 2019 l-a comparat și pe președintele rus Vladimir Putin cu un Hitler modern.

Situația din parlamentul Ucrainei este tensionată, iar înăuntru sunt mulți oameni înarmați, a declarat pentru BBC un jurnalist ucrainean aflat în clădire.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Că Putin e reincarnarea lui Hitler, o știam cu toții mai demult.
    Ce nu intelegem, e faptul că l-au lăsat să-și facă cap până, iar acum, când nebunu de la Kremlin e pe cale să distruge pacea și stabilitatea lumii, nu stiu ce să facă.

    • @Rambo, au zis-o multi, Rusia are o diplomatie extrem de sofisticata si un sistem de propaganda extrem de bine pus la punct. Vezi NordStream2, Brexit, Trump, AUR si toate partidele extremiste din UE menite sa destabilizeze iar in caz de nevoie sa sprijine din interior Rusia.

    • si eu sunt de parere ca l-am lasat toti sa faca ce vrea. Vestul finanteaza Rusia direct, de la noi are bani, imprumuturi, bunuri. acum e prea tarziu sa ii faci morala!