G4Media.ro

Ponta, câștig de cauză la Tribunal împotriva lui Vanghelie: Daune morale în…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ponta, câștig de cauză la Tribunal împotriva lui Vanghelie: Daune morale în valoare de 80.000 de euro / „Prima dată când banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care merită”

Fost premier al României, liderul Pro România Victor Ponta obține câștig de cauză în procesul intentat fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.  Potrivit Hotărârii Tribunalului București, pârâtul Marian Daniel Vanghelie este obligat să-i achite reclamanetului 80.000 de euro cu titlu de despăgubiri civile pentru „prejudiciul moral produs”.

De asemenea, Tribunalul îl mai obligă pe Vanghelie să publice pe cheltuiala sa, într-un ziar național, sentința pronunțată.

Victor Ponta l-a acționat în instanță pe Vanghelie după ce acesta l-a acuzat într-o emisiune TV că pe vremea când lucra în Guvern ar fi primit diverse sume de bani de oameni de afaceri.

„Ma bucur că în România încă se poate face dreptate – și că sunt judecători care, aplicând legea, nu se tem să îi pună la punct pe cei care cred că tupeul, banii și agresivitatea rezolvă totul în țara noastră! Anunț oficial că voi executa această sentință prin toate mijlocele legale. Și că voi dona toți banii astfel obtinuți, 80.000 de Euro, de la Marian Vanghelie către asociațiile și fundațiile care se ocupă de copiii abandonați. Va fi prima dată când banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie și merită!”, a scris Victor Ponta pe contul său de facebook.

Hotărârea Tribunalului poate fi atacată cu apel, în 30 de zile de la comunicare.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Big fucking deal, e doar scorbeala intre doi mari mafioti.

  2. V aș lega unul de altul și și v aș trimite la tăiat de stuf lângă navalnâi 🤣

  3. Nu gasesti un individ mai reprezentativ pentru PSD decat Marean „Vanghele” dupa cum pronunta peiorativ un individ la fel de reprezentativ pentru tepele pe care ni le-am luat singuri prin vot.
    Chintesenta a populismului inter si multi etnic, excesiv de rapace si de hot, prost, incult si nesimtit, de un tupeu inimaginabil (individul, un zero barat, il in balon pe Mircea Geoana si Ponta, oriscat.

    Este cea mai buna ocazie pentru justitie sa-i dea pedeapsa maxima acestui maestru al imposturii si neavenirii. Asa vreo 12-15, poate chiar mai mult. Ii merita cu prisosinta, o stim cu totii.

  4. Si Ponta cand returneaza statului banii furati din plagiat?

  5. Talharii PSD ajung sa se omoare pentru bani.

  6. Două fire, două paie/ Se luară javrele la bătaie, lelițo! Legal? Curat legal, monșer!