G4Media.ro

Poliţiştii au găsit un bărbat de 73 de ani ţinut cu forţa…

sursa foto: Pixabay

Poliţiştii au găsit un bărbat de 73 de ani ţinut cu forţa într-o anexă din curtea unei rude /Bărbatul nu avea urme de violenţă pe corp şi a fost internat într-un centru pentru bătrâni /O femeie, cercetată pentru lipsire de libertate

Poliţiştii din Constanţa au găsit un bărbat de 73 de ani care era ţinut cu forţa într-o anexă din curtea unei rude, iar anchetatorii au stabilit că el nu avea urme de violenţă pe corp şi a fost internat într-un centru pentru bătrâni. O femeie de 49 de ani este cercetată pentru lipsire de libertate în mod ilegal, transmite News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că un bărbat de 73 de ani, ar fi ţinut împotriva voinţei sale într-o anexă din curtea unei rude, din localitatea Eforie Sud.

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul nu prezenta urme de violenţă. Acesta a fost preluat de către poliţişti şi internat cu acordul său într-un centru pentru bătrâni. În cauză, o femeie, de 49 de ani a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri, totodată, fiind înştiinţaţi reprezentanţii DGASPC Constanţa şi cei ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Tuzla”, au precizat poliţiştii.

Ei continuă cercetările în această cauză pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...