G4Media.ro

Politico: ”Timmermans e atacat în România, arma e folclorul”

Politico: ”Timmermans e atacat în România, arma e folclorul”

Site-ul Politico a publicat vineri un articol dedicat cântecului de campanie în care mai mulți copii cântă sloganuri pro-PSD și anti-Timmermans. ”Frans Timmermans este atacat în România, iar arma aleasă e folclorul”, scrie publicația europeană în ziua în care partidul condus de candidatul socialiștilor europeni a câștigat alegerile europarlamentare din Olanda.

Melodia conține versuri precum: ”Hai, ieşiţi cu toţi la vot / Cu bunicii la un loc / Ei votează în număr mare / PSD le dă valoare / Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Că-i un om părtinitor / Din ţara lalelelor”.

Politico arată că melodia populară, în care apar și copii, a fost promovată de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Publicația scrie că Timmermans a fost un critic dur al guvernului PSD din cauza îngrijorărilor legate de statul de drept, și a avertizat că România face regrese în lupta anti-corupție. Din acest motiv, relațiile socialiștilor europeni cu PSD sunt înghețate încă din aprilie.

Citește aici mai multe despre cântecul popular

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. pcr-ul in loc sa inteleaga ca i-o venit vremea, continua sa arate cat e de penibil.
    La mai mare to’arasi !

  2. Ce mai poți să comentezi ?

  3. Foaie verde de rahat/ Dragnea e cam disperat/Că va merge la răcoare/Irinuca-i fată mare./ Până iese el pe poartă/ Slab și cu rozeta spartă,/Ea va turna la copii/Cu cine, nu vrei să știi./ Cu 10 copii în poală,/ Familie tradițională,/ Îl va aștepta la Jilava/El, sătul să facă laba.

  4. MUIE PSD!!!!!!!!!!!!

  5. Ce natie cu mentalitati fundamentalisto medievale, primita la pachet cu siamezii bulgari in UE.Acum ca asta i taramul lautarismelor, manelismelor, folcloristilor si chiar al…. folcloristelor inflacarate :)) , chiar da o tenta de Kusturica realitatii „care ieste” din Romania.

  6. Cine promoveaza melodia ? Codrin Stefanescu= Cap de p.u.l.a. cu Urechi ? Ce asteptari sa ai de la un labil psihic. Omul e damblagjt. M..e PSD.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.