G4Media.ro

Poliția de Frontieră anunță că 15.286 de ucraineni au intrat în țară…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Poliția de Frontieră anunță că 15.286 de ucraineni au intrat în țară în ultimele 24 de ore, cu 0,4% mai mult decât în ziua precedentă

Un număr de 15.286 de cetăţeni ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră, ceea ce reprezintă o creştere de 0,4% faţă de ziua precedentă.

„Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 7.305 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 1,6%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 6.422 cetăţeni ucraineni (creştere cu 2%)”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, joi, AGERPRES.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 16 martie, ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 456.284 cetăţeni ucraineni.

„În prezent, controlul de frontieră la intrarea în România prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români până la capacitate maximă”, arată sursa citată.

Măsuri similare de întărirea controlului şi supraveghere sporită au fost dispuse şi la frontiera terestră, fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate.

Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Alo, Redactia, de ce nu faceti totusi un reportaj in Gara de Nord unde autoritățile române, după trei săptămâni în care erau prin tufișuri, au pus stăpânire pe tot si distrug munca voluntarilor prin decizii aberante? Decizii care ingreuneaza tot, iar amărâtii ăia care vin în trenuri la 5 dimineata sunt cei afectați. Cică ar fi o nouă conducere care trebuie să pape niste bani europeni.
    Nici la Romexpo nu ati fost, ati luat de bube pozele minunate rostogolite de prefectareasa blondă si nesimțita, dar sunt în continuare probleme acolo.
    Vezi, statului român i-a luat ceva timp să se implice, dar și când se implică. .. distruge tot cu ranjetul pe buze.

    • bă dar ia dă tu și niște detalii: ce decizii aberante, ce distruge statul?
      sau te pomeni că și tu trăznești a basamac rusesc?