G4Media.ro

Poliţia Arad s-a autosesizat şi anunţă măsuri după ce o femeie a…

sursa foto: Presshub

Poliţia Arad s-a autosesizat şi anunţă măsuri după ce o femeie a relatat că a fost împinsă spre şosea de o altă femeie, în timp ce aştepta la un semafor/ Agresoarea este o femeie fără adăpost, cu afecţiuni psihice

Poliţia Judeţeană Arad anunţă că s-a autosesizat şi că va lua măsuri în cazul unei femei de 39 de ani, fără adăpost şi cunoscută cu afecţiuni psihice, care a împins o altă femeie spre şosea, în timp ce aştepta la un semafor.

Verificările au început după ce o femeie a relatat că, în timp ce aştepta la un semafor din muniicipiul Arad, a fost prinsă de mână şi împinsă din spate de către o altă femeie. Victima a reuşit să se echilibreze pentru a evita să cadă în faţa maşinilor, dar a menţionat că nimeni nu a intervenit să o ajute. Ea a reuşit să o fotografieze pe cea care a împins-o.

Poliţia Judeţeană Arad a anunţat, vineri, că la instituţie nu a fost depusă nicio plângere cu privire la acest incident.

„Poliţiştii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea şi siguranţa publică”, a precizat sursa citată.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Sa vedeti cum tremura saracii din Seattle . Saracia distruge trup si suflet(parte din trup).

  2. Unde-i miliardarul de BOR , ca-l vede Dumnezeu ?!

  3. Acum sunt câțiva amărâți fără adăpost care o iau razna.
    Nu a găsit job, nu are casa, nu se poate încadra în societate.

    In curand va trebui sa ai iq120 doar ca să ții un job și o casa.
    Si atunci sa vezi comunități zidite și lupte de clasa.