G4Media.ro

Podul Minciunilor din Blaj, refăcut din temelii, va fi redat circulaţiei pe…

Sursa foto: Facebook / Gheorghe Valentin Rotar

Podul Minciunilor din Blaj, refăcut din temelii, va fi redat circulaţiei pe 1 decembrie / A fost refăcut în 8 luni, după o investiție de 3 milioane de euro / Inaugurarea oficială va avea loc luni, printr-un „Concert pe pod”

Podul Minciunilor din municipiul Blaj, care a fost refăcut din temelii în opt luni, va fi redat circulaţiei pe 1 decembrie.

Miercuri seară, autorităţile locale au făcut probe privind modul în care construcţia va fi iluminată festiv cu ocazia redeschiderii. Inaugurarea oficială a podului va avea loc luni, 5 decembrie, printr-un concert organizat pe pod.

Anunţul privind redeschiderea circulaţiei pe podul din municipiul Blaj a fost făcut pe Facebook de către primarul municipiului, Gheorghe Valentin Rotar. Potrivit acestuia, podul va fi redat circulaţiei rutiere şi pietonale pe 1 decembrie, la ora 16:00.

”Este o investiţie realizată în timp record, de aproximativ 8 luni, în condiţiile în care construcţia unui pod la parametrii cei mai înalţi (din punct de vedere tehnic şi arhitectural) durează, în ţara noastră, în medie 2 ani, iar lucrările la noul pod au fost complexe şi au început cu demolarea vechii structuri. Podul Minciunilor este una dintre cele mai spectaculoase construcţii din România, cu un aspect arhitectural modern şi futurist, care îmbină vechiul şi noul, respectând patrimoniul existent în zonă. Este o investiţie foarte importantă, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, obligatorie pentru Blaj, care rezolvă dificultăţile create de traficul rutier din zonă”, a scris edilul pe reţeaua de socializare.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Foarte scump domnule, foarte scump!

  2. se zice ca acolo vor muri multi americani, incercand sa apere tara noastra, daca se va intampla ca dughin sa ne agreseze