G4Media.ro

Podul Mare din Parcul Cișmigiu va fi refăcut. Lucrarea costă 2,2 milioane…

Podul Mare din Parcul Cișmigiu va fi refăcut. Lucrarea costă 2,2 milioane de lei

Primăria Municipiului București a atribuit marți contractul pentru reabilitarea Podului Mare din Cișmigiu, potrivit unui comunicat al instituției. Lucrările de reparații capitale la acest obiectiv de investiții vor fi realizate de Trustul de Clădiri Metropolitane.

Valoarea contractului pentru elaborarea documentației tehnice și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Pod parcul Cișmigiu” este de 2.268.849,28 lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 9 luni, respectiv o lună proiectarea și 8 luni execuția.

În primă fază, Trustul de Clădiri Metropolitane va elabora documentația tehnică de proiectare ce presupune revizuirea proiectului tehnic și a documentației economice, revizuirea devizului general al investiției, obținerea și susținerea tuturor avizelor și acordurilor prevăzute în Certficatul de Urbanism. Ulterior, vor fi demarate lucrările de reparații capitale la pod, care să asigure stabilitatea și siguranța construcției.

Sursa foto: G4Media / Ilona Andrei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. La pretul asta cred ca il face din aur.
  Cu banii astia faci 50 m autostrada la ses.

  • Exact. As fi curios sa vad oferta de pret pe materiale si manopera. Daca il faceam eu, la mine acasa, cred ca il scoteam in maxim 100 000 de euro.

  • „2019 este anul când s-a propus ultima dată consolidarea acestui pod, la costuri de 3 milioane de lei și cu o durată de finalizare a lucrărilor estimată la opt luni. Doar că propunerea a rămas pe hârtie, o parte a podului fiind acum prăbușit.”

   Ce sa vezi, actualizata cu inflatia, realizarea proiectul costa JUMATATE din cat ar fi costat proiectul administratiei Firea…
   Balustradele cred ca sunt din piatra naturala sculptata, nu din beton.

 2. Cum, compania lu’ Fierea a castigat proiectul?
  Una din companiile pe care zbiera Nimicusor, in campanie, ca le desfiinteaza?
  Pai, nu e bine dom’ primar!

  • Vezi ca nu esti informat:
   „Nicușor Dan vrea majorarea capitalului social al Trustului de Clădiri Metropolitane Bucureşti cu 40 de milioane de lei, motiv pentru care a venit cu o propunere de proiect în acest sens. Acesta va fi votat vineri în cadrul unei ședințe a CGMB. O parte din bani se duc pe utilaje și dotări. De asemenea, compania a fost dată în judecată de mai mulți furnizori, astfel că va fi obligată să facă o serie de plăți restante. Sunt posibile chiar popriri pe conturi.”

 3. Ei nu va grabiti asa, e doar proiect, imediat taie Nulisor banii. Omul nu e in stare sa termine nici un chec dar un pod.

 4. Im.be.ci.li.sor, pe cand rezolvi si cu restul parcurilor?