G4Media.ro

Podul Grant se închide complet din 15 octombrie, pe sensul dinspre Crângași…

Sursa: G4Media.ro

Podul Grant se închide complet din 15 octombrie, pe sensul dinspre Crângași către strada Turda / Linia de tramvai 41 va circula cu macaz pe o singură linie, în ambele direcții

Urmează cinci luni cu restricții majore de circulație în zona de nord-vest a Capitalei. Podul Grant se închide complet din 15 octombrie până în martie anul viitor, pe sensul dinspre Crângași către strada Turda, a anunțat pentru Radio România Actualități directorul Administrației Străzilor București, relatează Agenția de presă Rador.

Peste două săptămâni, se reiau reparațiile la viaductul pasajului care traversează liniile de tren din Gara de Nord, iar circulația rutieră va fi permisă doar pe sensul deja reparat Turda-Crângași.

Va fi afectat și transportul în comun.

Linia de tramvai 41, una dintre cele mai aglomerate din București, va circula cu macaz pe o singură linie, în ambele direcții. Șoferii vor fi deviați pe Calea Giulești și pe Pasajul Basarab, două artere oricum foarte aglomerate.

Primăria Capitalei a început reparațiile Podului Grant în 2019, dar lucrările au fost suspendate în 2020, la doar 33% execuție, pentru că municipalitatea a rămas fără fonduri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...