G4Media.ro

PNL și USR au încheiat o alianță pentru alegerile locale în orașul…

Foto: Google Maps

PNL și USR au încheiat o alianță pentru alegerile locale în orașul Întorsura Buzăului din Covasna

PNL şi USR au încheiat o alianţă locală pentru alegerile din 9 iunie a.c, urmând să se prezinte cu o listă comună de candidaţi pentru Primăria şi Consiliul Local din oraşul Întorsura Buzăului, transmite Agerpres. E prima alianță între cele două partide într-un oraș, în condițiile în care fiecare din cele două partide face parte din alte alianțe: PNL cu PSD, iar USR cu PMP și Forța Dreptei.

Preşedintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian, a declarat că mizează pe notorietatea primarului USR Raul Urdă, precum şi pe experienţa politică a viceprimarului liberal Popica Silviu, care au condus Primăria Întorsura Buzăului în ultimii patru ani.

„Am semnat protocolul de constituire a alianţei PNL-USR pentru alegerile locale din localitatea Întorsura Buzăului cu convingerea că este cea mai buna variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populaţie românească a judeţului Covasna. Este necesar să luăm cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a oraşului în următorii 4 ani şi asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experienţa politică a viceprimarului Silviu Popica şi cu o listă comună de candidaţi,” a scris Olimpiu Floroian, pe pagina sa de Facebook.

Raul Urdă şi Silviu Popica au postat un mesaj comun pe aceeaşi reţea de socializare, în care menţionează că şi-au făcut datoria faţă de electorat şi doresc să lucreze în continuare pentru dezvoltarea oraşului.

„O vorbă din bătrâni spune aşa: ‘Când un lucru merge bine, nu-l schimba!’. Am hotărât să facem o alianţă, ‘Alianţa pentru Întorsura Buzăului USR-PNL’. Considerăm că e un semn de maturitate politică aceasta alianţă, prin care dorim să continuăm proiectele bune începute, prin care cu toţii să asigurăm dezvoltarea oraşului pentru viitorul copiilor noştri. Întotdeauna faptele mari se fac în echipă! Venim în faţa dumneavoastră cu inima deschisă şi cu sentimentul că ne-am făcut datoria şi am respectat jurământul depus la începutul mandatului”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Preşedintele USR Covasna, Dulany Balogh Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că primarul Raul Urdă, care va candida pentru cel de-al doilea mandat, a fost „curtat” de PSD, PNL şi AUR, dar a dat dovadă de caracter şi a ales să rămână fidel partidului care l-a consacrat pe plan politic.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Puteti sa va aliati si cu Papa de la Roma ca tot nu castigati alegerile in secuime.