G4Media.ro

PNL: Campania murdară a PSD, declarată ilegală și sancționată de Biroul Electoral…

PNL: Campania murdară a PSD, declarată ilegală și sancționată de Biroul Electoral Central

PNL anunță, într-un comunicat, că Biroul Electoral Central a dispus retragerea mai multor materiale publicitare din presă sau distribuite pe rețelele de socializare de către reprezentanții PSD. Potrivit liberalilor, materialele de propagandă electorală conțineau ”afirmații denigratoare și acuzații nefondate bazate pe fake-news, dezinformare și manipulare”.

Redăm mai jos integral comunicatul PNL

”Partidul Național Liberal a avut câștig de cauză, în urma sesizării Biroul Electoral Central, față de o serie de materiale de propagandă electorală ale PSD, în care sunt reproduse invective, afirmații denigratoare și acuzații nefondate bazate pe fake-news, dezinformare și manipulare.

Participarea la votul de duminică reprezintă, însă, cel mai eficient instrument pentru a sancționa cea mai murdară campanie desfășurată de PSD în ultimii 30 de ani.

BEC a dispus retragerea machetelor electorale promovate de PSD în ziaruldeiași.ro, întrucât acestea încalcă legislația în vigoare prin difuzarea de informații denigratoare referitoare la candidatul PNL.

De asemenea, a fost acceptată sesizarea împotriva primarului comunei Țibănești, Aurica Cobuz (județul Iași), care a promovat pe rețelele de socializare materiale denigratoare și mincinoase la adresa lui Klaus Iohannis și a PNL.

Totodată, Biroul Electoral Județean Argeș a interzis difuzarea a 2,7 milioane de pliante realizate la comanda de PSD, în care sunt lansate atacuri la adresa liderilor PNL și a candidatului susținut de PNL.”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Din fluturasul pzd-ului vad ca lipseste „moaca” lenutei udrea, acum e prietena lor!? Nu mai e corupta baSECUlui?

 2. ar trebui sa se puna si poza cu femeia aia din Alexandria, desfigurata de un eliberat pe recurs compensatoriu, sau cu corpurile neinsufletite ale batranilor ucisi de un eliberat pe recurs compensatoriu ..

  FUCK .. aia e de la P$$$D

  iar veorica nu are vina, ca e a parlamentului, nu e pe persoana ei „fizica” ..

 3. PSD-ul a uitat ca Johannis era propunerea lor de prim-ministru pe vremea USL-ului?
  Atunci era bun neamtul?

 4. S-a interzis ”difuzarea a 2,7 milioane de pliante realizate la comanda de PSD”. Un pliant costa in jur de 3 lei/bucata, deci o plata din buzunarul cetatenilor de 8 milioane lei. Daca adaugam transportul si difuzarea pliantelor ne apropiem de 10 milioane lei, adica 7000 pensii majorate din septembrie 2020. La nivelul tarii daca 700-750 organizatii (nu numai din PSD) fac ceva asemanator, avem deficitul la fondul de pensii pe anul 2020.

 5. E foarte bine, dar nu e un pic cam tirziu ?!
  Iar murdariile electronice degeaba sint „retrase”, ele si-au facut deja efectul.

 6. Nu mai poate psd-ul de lege!!!!! Munți de materiale manipulatoare, xenofobe, atac la persoana și hărțuire sunt împrăștiate prin broșuri puse în cutiile poștale și prin mașinăria de manipulare online a psd-ului!

 7. Si atunci de ce mai exista aceasta postare pe facebook??
  Nu trebuia sa aiba niste scuze atasate??
  PSD PRAHOVA (20 NOI.)

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2511524229126462&id=1585243028421258

 8. Mai informati va despre legea recursului compensatoriu!
  Ce-i asa ciudat ca atunci l-au propus si acum au aflat cum este de fapt? Se intampla si in atatea casnicii.

 9. Daca se face plangere penala, pe motiv ca nu sunt retrasi fluturasii, poate ca le-ar sta bine cu conturile blocate pana la finalizarea procesului. Adica sa fie adusa iar in scena problema sistarii rambursarii fondurilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.