G4Media.ro

Pilotul brașovean Octavian Ciovică, condamnat la închisoare cu executare, în primă instanță:…

Sursa foto: Facebook / Octavian Ciovică

Pilotul brașovean Octavian Ciovică, condamnat la închisoare cu executare, în primă instanță: trafic de influență și șantaj / A fost consilier local și prim-vicepreședinte al PNL Brașov

Pilotul brașovean Octavian Ciovică, deținător al titlului de campion național în Campionatul Național de Viteză pe Traseu Montan, a fost condamndat în primă instanță la o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și șantaj, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.

Ciovică a obținut primul său titlu de campion în 2022, an în care a și fost trimis în judecată în dosarul în care marți, 18 iunie, a primit sentința. Potrivit instanței, Ciovică a pretins bani de la un antreprenor pentru a-i înlesni obținerea autorizației de funcționare a Clubului Taboo, de pe Șirul Livezii.

Octavian Ciovică a fost consilier local al municipiului Brașov în mandatul 2016-2020 și prim-vicepreședinte al organizației municipale Brașov a PNL.

Potrivit deciziei instanței, Ciovică a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani pentru trafic de influență și a primit o suplimentare de 6 luni pentru șantaj, adică o treime din pedeapsa de un an și șase luni decisă de aceeași instanță. Totodată, judecătorul a dispus și menținerea sechestrului asigurător pe mai multe bunuri ale pilotului, deoarece acesta trebuie să plătească și daune materiale și morale în valoare de 5.500 de euro.

Octavian Ciovică nu a dorit să comenteze decizia instanței, dar a lăsat să se înțeleagă că va depune apel în termenul de 10 zile pus la dispoziție de instanță

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu-i nimic, puțină pârnaie îți asigură credibilitate in politica românească!