G4Media.ro

Peste 700 de israelieni au fost ucişi și alți peste 2.000 sunt…

Sursa foto: Israel Defense Forces

Peste 700 de israelieni au fost ucişi și alți peste 2.000 sunt răniți de la începutul ofensivei Hamas / Cel puţin 260 de cadavre au fost găsite la locul în care avea loc un festival

Peste 700 de israelieni au fost ucişi de la începutul ofensivei mişcării islamiste palestiniene Hamas asupra Israelului sâmbătă, a anunţat armata israeliană într-un nou bilanţ publicat luni dimineaţă, informează Agerpres, care citează AFP.

Armata israeliană a raportat, de asemenea, 2.150 de israelieni răniţi începând de sâmbătă dimineaţă, într-o actualizare postată pe contul său de X.

De asemenea, mai mulţi cetăţeni americani au fost ucişi în această ofensivă, conform unei declaraţii făcute duminică de un oficial SUA.”Putem confirma decesul mai multor cetăţeni americani”, a declarat un purtător de cuvânt al Consiliului Naţional de Securitate.

Potrivit dpa, care citează informaţiile postate duminică seara de site-ul de ştiri israelian Ynet, cel puţin 260 de cadavre au fost găsite la locul în care avea loc un festival în timpul ofensivei Hamas. Forţele de urgenţă ale serviciului de salvare Zaka sunt cele care au comunicat site-ului că au găsit cadavrele. Hamas a atacat participanţii la festivalul care se desfăşura în apropierea graniţei cu Fâşia Gaza. Presa a citat martori oculari care au vorbit despre un masacru.

Nu este clar dacă cei 260 de participanţi la festival, care au fost ucişi, au fost incluşi în acest ultim bilanţ. Bilanţul a continuat să crească în week-end pe măsură ce forţele israeliene au avansat în zonele atacate şi au descoperit mai multe cadavre.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...