G4Media.ro

Peste 7.000 de elevi stau acasă astăzi, din cauza suspendării cursurilor ca…

Peste 7.000 de elevi stau acasă astăzi, din cauza suspendării cursurilor ca urmare a cazurilor de gripă. Lista școlilor și grădinițelor afectate, publicată de Ministerul Educației

Peste 7.000 de elevi stau acasă astăzi, 27 februarie 2020, din cauza suspendării cursurilor în școli și grădinițe ca urmare a numărului mare de copii cu gripă. Este cel mai mare număr anunțat de Ministerul Educației în ultimele două săptămâni.

Ministerul Educației a comunicat “situația la nivel național centralizată astăzi, 27.02.2020, privind unitățile de învățământ închise integral/parțial”. “7.061 de elevi sunt afectați (stau acasă) din cauza suspendării cursurilor din aceste unități de învățământ”, a anunțat instituția, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. E foarte bine și totuși nimeni nu îl întreabă pe Iohanis:
    Înălțimea Ta, Domnule Președinte, Garantul securității si siguranței noastre și a copiilor nostrii, din ce motive Institutul Cantacuzino Obiectiv Strategic De siguranță Națională, nu produce vaccinele, de ce nu avem în farmacii CANTASTINUL și POLIDINUL??????????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.