G4Media.ro

Peste 58 de milioane de lei din fonduri UE vor fi cheltuite…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Peste 58 de milioane de lei din fonduri UE vor fi cheltuite prin PNRR pentru dotarea școlilor din Sectorul 2 cu mobilier nou, materiale didactice și echipamente IT

Primarul din Sectorul 2, Radu Mihaiu, anunţă, luni seară, că 56 de şcoli vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice moderne şi echipamente IT performante. Valoarea investiţiei din PNRR este de peste 58 de milioane de lei, transmite News.ro.

”56 şcoli din Sectorul 2 vor fi dotate cu mobilier nou, materiale didactice moderne şi echipamente IT performante. Valoarea totală a îmbunătăţirilor: 58,10 milioane lei, bani pe care îi atragem din PNRR”, a transmis, luni seară, Radu Mihaiu.

Primarul din Sectorul 2 apreciază că ”şcoala nu mai trebuie să fie un loc gri unde copiii sunt obligaţi să meargă, ci poate deveni un spaţiu atractiv, interactiv, unde să le facă plăcere să descopere lumea”.

”Prin aceste dotări, 821 săli de clasă for fi complet digitalizate. 35 laboratoare de informatică vor fi echipate cu cele mai noi tehnologii. 35 laboratoare de ştiinţe (chimie, biologie, fizică) vor fi aduse la standarde moderne. 10 ateliere de practică vor primi componente digitale specifice domeniului de calificare. Iar peste 659 săli de clasă vor fi utilate cu mobilier nou”, a mai transmis primarul din Sectorul 2.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...