G4Media.ro

Peste 550 de motocilişti, la parada Maris Fest, derulată sub sloganul ”Poartă…

Peste 550 de motocilişti, la parada Maris Fest, derulată sub sloganul ”Poartă cască, poartă mască!”

Peste 550 de motociclişti din toată ţara au participat, sâmbătă, la parada Maris Fest, cea mai mare manifestare motociclistică din România, care s-a derulat sub genericul „Virusul Există, Poartă (M)Cască”, sloganul fiind „Poartă cască, poartă mască!”, transmite Agerpres.

  • „Suntem în jur de 550 de motociclişti adunaţi până acum, un pic mai multă lume decât am estimat, ceea ce e bine. Înseamnă că motocicliştii sunt curajoşi, nu le e frică de nimic, dar, în acelaşi timp, suntem şi prevăzători pentru că sloganul din acest an este ‘Poartă cască, poartă mască!’. Dacă ne protejăm de virusul medical cu mască, virusul motociclistic este protejat de cască în trafic. Nu am identificat motociclişti din alte ţări, în schimb am identificat din alte judeţe (…) Nu puteam să renunţăm la această ediţie, fiindcă am ajuns la un eveniment care este cel mai mare de acest gen din ţară (…) Vrem să demonstrăm că viaţa merge înainte, că, în ciuda neajunsurilor peste care trebuie să trecem în această perioadă, motocicliştii sunt foarte bine organizaţi şi cu o foarte bună organizare putem trece peste toate vicisitudinile vieţii”, a declarat organizatorul Maris Fest, Thomas Moldovan.

Cei peste 550 de bikeri s-au adunat, sâmbătă, în parcarea stadionului Trans Sil din Târgu Mureş, de unde s-au deplasat cu motoarele turate pe traseul Str. Insulei-Cuza Vodă-Gheorghe Doja-Budiului-Bulevardul 1848-Gheorghe Doja-Bulevardul 1 Decembrie 1918-Budai Nagy Antal-Bulevardul Pandurilor-Bulevardul 1 Decembrie 1918-Livezeni-Cutezanţei-Înfrăţirii-Bulevardul 1 Decembrie 1918-P-ta Victoriei-Piaţa Trandafirilor-Mihai Viteazu -Gheorghe Marinescu-22 Decembrie 1989-Piaţa Mărăşti-Pasaj CFR-Alea Carpaţi-Complex Mureşul.

Sursa Foto: zidezi.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Săracii locatari de prin zonele alea, le-au bubuit urechile. Încă o demonstrație cu mult bun simț.

  2. Ce bine ca , spre deosebire de anii anteriori, nu s-a plecat din parcarea magazinului Auchan, sa se blocheze total strada Gheorge Doja ( bulevard principal al orasului, iesire spre Cluj – Napoca), ca asa vor unii, sa ser dea in spectacol….

  3. Sentimentul cand marii rebeli au primit idealurile de fetele de la Resurse Inumane.

  4. Maine se vor ocupa de gatit, spala rufele si trag cu aspiratorul. Nici motociclistii nu mai sunt ce au fost!
    Sechele dupa izolare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.