G4Media.ro

Peste 5000 de gospodării din Prahova au rămas fără energie electrică în…

Peste 5000 de gospodării din Prahova au rămas fără energie electrică în urma furtunilor și ploilor torențiale/ Sinaia, cea mai afectată localitate

Peste cinci mii de gospodării din mai multe localităţi ale judeţului Prahova nu au alimentare cu energie electrică, duminică, în urma avariilor produse pe reţeaua de alimentare din cauza ploilor torenţiale şi a vântului puternic din ultimele ore.

Conform datelor furnizate de ISU Prahova, este vorba despre 5238 de consumatori afectaţi de pana de alimentare cu electricitate, în localităţile Sângeru, Chiojdeanca, Mireş şi Lapoş.

În oraşul Comarnic, după ploile torenţiale un stâlp de electricitate s-a prăbuşit. Însă cea mai afectată de vremea nefavorabilă este staţiunea Sinaia.

„În urma ploilor abundente de azi-noapte, mai multe străzi şi gospodării au fost afectate. Apa adunată de pe versanţi s-a infiltrat în beciuri şi a inundat curţile, iar unele zone au devenit greu accesibile. Astfel, pe unele străzi din Cartierul Platou Izvor, s-au adunat aluviuni, iar canalele şi rigolele s-au înfundat şi nu au mai făcut faţă debitului crescut al apei. Primăria oraşului acţionează la această oră cu oameni şi mai multe utilaje în zonele afectate pentru soluţionarea problemele apărute. Se lucrează la decolmatarea rigolelor, îndepărtarea resturilor vegetale şi aluviunilor aduse de şuvoaie. La această ora acţiunile de curăţare şi evacuare a apei sunt îngreunate de ploaia care nu se opreşte”, a transmis duminică după amiază, Primăria Sinaia.

sursa: News.ro, Sursa foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter