G4Media.ro

Peste 48 de mii de elevi au luat sub 5 sau au…

Peste 48 de mii de elevi au luat sub 5 sau au fost absenți la Evaluarea Națională. Topul județelor cu probleme

Procentul elevilor care nu au reușit să ia media 5 la Evaluarea Națională sau au absentat a fost de 31,08%, potrivit calculelor Edupedu.ro pe baza rezultatelor oficiale de la Evaluare. Concret, din cei 155.020 de elevi înscriși la Evaluarea Națională, 48.182 nu au luat media 5 sau au lipsit de la examene. Aproape unul din trei elevi. Echivalentul populației unui oraș de mărimea municipiului Slobozia, din județul Ialomița.

Cele mai mari probleme sunt în județul Giurgiu, unde după afișarearezultatelor la Evaluarea Națională aproape 1 din 2 elevi a luat dub media 5 sau a fost absent. Județul Teleorman are o rată a absenților și a celor care au luat sub 5 de peste 45%. Următoarele în topul problemelor sunt județele Teleorman, Mehedinți și Dâmbovița.

Topul județelor integral pe Edupedu.ro

FOTO: pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Niște prosti, da-i dracu

    • In iasi proba de matematica a fost foarte grea,ea avand ex de olimpiada,iar profesorii fiind cu materia in urma nu au putut aprofunda materia,in consecinta ajugandu-se la o rata mica de note sub 5

  2. Desi sunt din Teleorman, mi-e rusine cu ce se intampla acum acolo. Bi e ca am plecat acum 30 de ani de acolo. Din pacate, ca mine sunt cel putin alte cateva zeci de mii. De asta e Teleormanul atat de jos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.