G4Media.ro

Peste 200 de familii care trăiesc izolate în Munții Apuseni au primit…

Peste 200 de familii care trăiesc izolate în Munții Apuseni au primit pachete cu alimente, iar 6.000 de viziere au ajuns la spitalele din Maramureș, datorită platformei United, lansată de festivalul UNTOLD

În mai puțin de o lună de la lansare, platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD, a realizat mai multe proiecte de susținere și ajutor a spitalelor în lupta cu COVID-19, precum și a oamenilor aflați în nevoie, din mai multe zone ale țării, au transmis reprezentații UNTOLD, într-un comunicat de presă de marți.

Șapte inimi, cu mesaje de mulțumire și încurajare pentru eroii medicali din linia 1 în lupta cu COVID-19, au fost plasate de echipa UNITED în curtea a șapte spitale din București, Cluj și Constanța.

Este vorba despre Spitalul Clinic ,,Dr. Victor Babeș”, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ,,Dr. Carol Davila și Spitalul Clinic Colentina”, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

De asemenea, zeci de oameni din întreaga țară au transmis mesaje video de recunoștință pentru toți salvatorii din linia 1. Clipul a rulat în cele șapte spitale, pe ecranele donate de echipa UNITED și parteneri, și poate fi vizionat și pe platforma UNITED, www.unitedromania.org.

6000 de viziere au ajuns la spitalele din Județul Maramureș. Șase voluntari au produs, într-o săptămână, 5.000 de viziere, alături de firma Rubin 2000, pentru spitalele și instituțiile din Maramureș.

Alte 1.000 de bucăți au fost confecționate la începutul lunii aprilie și au fost deja donate. Voluntarii, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, s-au înscris în Bursa de Nevoi de pe platforma UNITED și au muncit zilnic câte 8 ore, pentru a acoperi necesarul eroilor din linia 1 în lupta cu COVID-19. Ei au avut asigurate toate condițiile de igienă, precum și echipamente de protecție și mâncare, au mai anunțat organizatorii celui mai mare festival din Transilvania.

Bursa de Nevoi UNITED a ajuns și în munții Apuseni, la cei mai izolați oameni. Peste 200 de familii care trăiesc în cătune nu mai au acces, în această perioadă, la alimente și produse de bază. Cele 200 de familii au primit pachete cu tot ce aveau nevoie de la voluntarii UNITED, Asociația Din Suflet Pentru Apuseni și Kaufland România.

Bursa de Nevoi UNITED beneficiază și de susținerea companiei ETI, care a contribuit cu mii de „doze de energie” pentru medici și copii. Astfel, eroii din prima linie în lupta cu COVID-19, din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello”, Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Apostol Andrei” Constanța și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța au primit sute de pachete cu dulciuri. Și copiii din județul Vaslui s-au bucurat de mii de surprize dulci de la ETI, prin Asociația Dragoste Desculță.

Oricine dorește să întindă o mână de ajutor în aceste vremuri excepționale o poate face accesând Bursa de Nevoi de pe platforma UNITED. Mai multe detalii despre inițiativele și proiectele de bine găsiți pe platforma www.unitedromania.org

UNITED este inițiativa care unește binele din România și interconectează nevoile eroilor acestor zile cu posibilitățile și resursele oamenilor de bine, care vor să dea o mână de ajutor.

Sursă informații și fotografii: Ioana Chereji – UNTOLD

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter