G4Media.ro

Peste 16.000 de persoane au fost vaccinate în 48 de ore la…

Peste 16.000 de persoane au fost vaccinate în 48 de ore la Maratonul Vaccinării din București

Peste 16.000 de persoane au fost vaccinate în 48 de ore la Maratonul Vaccinării din București, a transmis Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, duminică, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Maratonul a fost posibil cu sprijinul a peste 1.200 de voluntari, iar vaccinarea a avut loc la Sala Palatului și Biblioteca Națională. Persoanelor care au participat la maraton li s-a inoculat serul Comirnaty produs de Pfizer.

Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. 1200 de voluntari??? Si sunt unii care zic sa facem maratoane de astea in continuu!!!! Cu cine, dragilor? Daca aici e nevoie de 1200 de persoane, in toata tara de cati voluntari avem nevoie? Vreo 20-30.000 de voluntari ca sa avem un maraton de asta in fiecare judet.

  2. Hai cu injectarea!

  3. Vasili,má boltar…acu’ ne-am trezit mare poliglot!
    …asta e efectul,de la intepaturi..
    Chelului…tichie,ii trebuie….