G4Media.ro

Peste 150 de camioane au ieşit, miercuri, din România prin PTF Siret…

Sursa foto: Stirisuceava.net

Peste 150 de camioane au ieşit, miercuri, din România prin PTF Siret / Au intrat 519 mijloace de transport

Peste 150 de camioane au ieşit, miercuri, din România prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret, după ce timp de două zile traficul maşinilor de mare tonaj a fost închis din cauza protestelor fermierilor şi transportatorilor, potrivit datelor centralizate de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, relatează Agerpres.

Potrivit autorităţilor din Suceava, tranzitul camioanelor pe sensul de ieşire din România spre Ucraina se desfăşoară, începând de miercuri dimineaţă, în coloane de câte zece camioane pe oră, în timp ce pe sensul de intrare în România este complet blocat.

„În data de 17 ianuarie 2024, în intervalul orar 10.00-23.59, în PTF Siret s-au efectuat formalităţile de frontieră pe sensul de ieşire din România pentru 155 de camioane”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, Alina Petraru.

Statisticile STPF arată că, în cursul zilei de 17 ianuarie, prin PTF Siret, pe sensul de intrare, au intrat în România 1.829 persoane, din care 1.278 au fost cetăţeni ucraineni, şi 519 mijloace de transport, reprezentând autoturisme, autoutilitare, microbuze sau autocare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...