G4Media.ro

Peste 110.000 de locuri disponibile pentru programarea la vaccinarea cu AstraZeneca /…

Peste 110.000 de locuri disponibile pentru programarea la vaccinarea cu AstraZeneca / Noi locuri pentru persoanele de peste 55 ani vor fi deschise la începutul lunii martie

Peste 110.000 de locuri sunt disponibile pentru programarea la vaccinarea cu doze de la AstraZeneca, în perioada 23 februarie – 14 martie, iar locuri noi pentru persoanele de peste 55 ani vor fi deschise la începutul lunii martie, anunță CNCAV.

Potrivit sursei citate, la acest moment, pe platforma de programare se pot face înscrieri pentru imunizarea cu vaccinul produs de AstraZeneca. Cu sprijinul STS, periodic, platforma va fi actualizată și va permite programarea la vaccinare.

Conform recomandărilor din România, vaccinul produs de AstraZeneca se administrează persoanelor cu vârste cuprinse între 18-55 de ani.

„Persoanele de peste 55 de ani, eligibile pentru etapa a II-a, se vor putea programa pentru imunizarea cu vaccinurile de la Pfizer-BioNTech și Moderna începând cu prima parte a lunii martie, odată cu deschiderea unor noi centre de vaccinare. Dozele livrate în perioada următoare României, de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna, sunt destinate imunizării persoanelor care au deja progrămari în platformă, atât pentru prima, cât și pentru a doua doză de vaccin”, mai precizează CNCAV.

Sursa foto: Facebook ROVaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nu prea se înghesuie lumea pe segmentul asta de vârstă și probleme de sănătate. La mine in judet trei centre rurale care de zile întregi au locuri disponibile 1000+ fiecare. M-aș fi putut vaccina, sunt eligibil, dar trebuie parcursă distanță mare dus-intors; cel mai aproape am la 80km…

  2. Doar pentru cei peste 55?
    Naspa se pare ca prin iulie ori dispare Covidu ori imi vine randul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.