G4Media.ro

Permisele Covid devin obligatorii în Anglia, în pofida celei mai mari revolte…

foto: captură video BBC

Permisele Covid devin obligatorii în Anglia, în pofida celei mai mari revolte parlamentare din Partidul Conservator împotriva prim ministrului britanic Boris Johnson

Un total de 99 de deputați Conservatori au votat în Camera Comunelor împotriva guvernului, dar măsura a fost adoptată cu o majoritate de 243 de voturi, datorită sprijinului Partidului Laburist. ESte cel mai ridicat numr de deputați Conservatori care au votat împotriva guvernului din iulie 2019 când Boris Johnson a devenit lider al Partidului Consevator și prim ministru.

Permisele Covid, care arată un test negativ recent sau o vaccinare completă, trebuie prezentate în multe locuri mari, inclusiv cluburi de noapte, de miercuri. Parlamentarii au votat, de asemenea, în favoarea obligativității măștilor faciale în majoritatea spațiilor interioare.

Liderul Laburist Sir Keir Starmer a spus că rebeliunea Conservatorilor din cauza permiselor Covid a fost o “lovitură foarte semnificativă pentru autoritatea deja deteriorată a prim ministrului. Aceasta confirmă că este prea slab pentru a îndeplini funcțiile de bază ale guvernului”, a adăugat el.

Măsurile anti-Covid aprobate de deputați sunt:

 • Vaccinări obligatorii pentru lucrătorii Serviciului Național de Sănătate (NHS) din Anglia
 • Cei peste 18 ani din Anglia trebuie să demonstreze că sunt complet vaccinați sau au un test recent negativ de flux lateral (rapid) pentru a intra în mai multe locuri, cum ar fi cluburile de noapte, de miercuri
 • Teste zilnice de flux lateral pentru persoanele complet vaccinate care intră în contact cu cazuri de Covid, în loc de izolare
 • Măștile de protecție vor continua să fie obligatorii într-o gamă mai largă de locuri.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Unde-i poanta? Sa radem si noi

 2. Despre asta era covidul încă de la început.Permis pentru a trăi în schimbul dreptului statului de a face orice vrea cu tine. Stalinism. Restrângerea progresivă, recunoașteți termenul, a drepturilor, începând cu cel la libertate și terminând cu cel la viață. Mă mir de faptul că unii jurnaliști cred că ei și copiii lor vor fi cruțați.

 3. Cred ca putem numără pe degete ce țări sau state de pe mapamond mai au democrație, Japonia și de prin America cele doua state Texas și Florida, care și, au băgat pl în el certificat și globalism

 4. Nu exista „doar un pic de dictatura”.

  Odata intrati pe panta asta, englejii ni se vor alatura in curand.
  Este evident ca exista si la ei, ca si la noi si peste tot, o majoritate politica dornica sa impuna astfel de masuri. Si le vor impune.

 5. Veste cea mai proasta pentru britanici este ca acest permis nu a funcționat pe unde a fost introdus in Europa. Si nici Omicron nu se sperie de el.

 6. Lasa-i pe englezi sa se duca la club, nu crezi ca e mai responsabil pentru tine sa nu faci si tu asta? Ultimul val a atacat destul de tare Romania si cu totii stim asta ( mai ales prin nr de cunostiinte care au decedat 🙁 )