G4Media.ro

Percheziții în trei județe după ce trei femei care practicau prostituția ar…

sursa foto: Pexels

Percheziții în trei județe după ce trei femei care practicau prostituția ar fi furat de la clienți/ Prejudicii de mii de euro, susțin polițiștii

Poliţiştii prahoveni anchetează un dosar de furt în care trei prostituate sunt suspectate că au furat mii de euro şi mii de lei de la clienţi. Femeile mergeau acasă la bărbaţii care le plăteau pentru servicii sexuale şi plecau de acolo cu bani sau cu bunuri de valoare. Joi, anchetatorii fac percheziţii în trei judeţe în acest dosar, transmite News.ro.

În dosar sunt vizate trei femei care practicau prostituţia în mai multe zone ale ţării.

„În fapt, cele trei bănuite, ar fi sustras în zilele de 6, 17 şi 18 ianuarie a.c., mai multe sume de bani, dar şi un ceas de la diferite persoane cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale în vederea obţinerii de a materiale, creând un prejudiciu de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro şi un ceas în valoare de 4.500 de euro”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti fac şase percheziţii domiciliare, în municipiile Ploieşti şi Timişoara şi într-o comună din judeţul Dâmboviţa, la locuinţele folosite de cele trei prostituate.

Pe numele femeilor, care sunt suspectate de furt calificat, există mandate de aducere pentru audieri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bine ar fi să piardă doar banii,să nu fi primit la schimb vreo SIDA.