G4Media.ro

Percheziții în București și Călărași, la persoane suspectate că au folosit acte…

Percheziții în București și Călărași, la persoane suspectate că au folosit acte false pentru a primi indemnizații de sprijin în pandemie, în valoare de 4.500 pe lună

Nouă percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti şi în Călăraşi, la persoane suspectate că au primit ilegal din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială sume de 4.500 de lei lunar, reprezentând indemnizaţii de sprijin în contextul pandemiei de COVID-19, transmite News.ro.

”Astăzi, 21.01.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, un mandat de perchezitie domiciliară in judeţul Călăraşi şi 12 mandate de aducere, într-un dosar privind fapte de înşelăciune”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, în perioada martie 2020- prezent, 11 persoane, folosind documente falsificate, au solicitat şi primit din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS COV 2, în valoare de 4.500 lei/ lună.

Cuantumul prejudiciului urmează a fi stabilit pe parcursul cercetărilor.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Jegurile, viitori politcieni marxisti!

 2. Aștept si eu măsuri în următoarea speta:

  PENSII pe grad invaliditate grad 2 si 3 la persoane care au 50 ani și ai diagnostice dubioase gen tensiune sau diabet tip 2.
  PENSII de handicap ca poarta ochelari de citit care au si pensie de invaliditate tip 2 sau 3 cumulată si cate au diagnostice dubioase.

  In Romania este la moda pensia pe caz de boala dar care nu există iar comisiile de stabilirea deciziilor medicale se bazează pe 3 hârtii stampilate în cabinetele private ale medicilor care lucrează si la stat.

  Paradoxal după ce ca au pensii medicale si sunt apți de muncă lucrează și la negru în construcții sau horeca.

  #Coruptiemedicala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.