G4Media.ro

Percheziții în Bacău la un suspect care ar fi cultivat plante de…

sursa foto: Poliția Română

Percheziții în Bacău la un suspect care ar fi cultivat plante de canabis într-o seră și vindea gramul cu 70 de lei/ Bărbatul este profesor de limba engleză (surse)

Mai multe percheziții au avut loc în Bacău, marți dimineață, în cazul unui suspect care ar fi cultivat plante de canabis într-o seră și vindea gramul cu 70 de lei, transmite Poliția Română într-un comunicat de presă. Conform informațiilor G4Media, acesta este profesor de limba engleză.

„La data de 26.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Bacău efectuează 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Bacău, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate, a rezultat că de la începutul anului 2023, un făptuitor a cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc, către consumatori de pe raza județului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram”, informează Poliția Română.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău. Acțiunea beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ”Alexandru cel Bun” Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. 70 lei/g ? 20 ani pușcărie, să fie inclus rapid pe lista traficanților PNL și să primească interdicție la mici, umbrele și brichete pe viață!

  2. Politistii vand droguri, profesorii vand droguri… Tara lui Papura Voda PSD

  3. Ce bine ca s-au finalizat perchezitiile in porturile maritime din tara.

  4. Cine a fost cu ideea sa se faca ore de informare un scoli? Asta ar fi avut si mostre.