G4Media.ro

Percheziții în Argeș într-un dosar privind furtul de lemne. Sunt vizaţi inclusiv…

Sursa foto: Pixabay

Percheziții în Argeș într-un dosar privind furtul de lemne. Sunt vizaţi inclusiv angajaţi ai unui ocol silvic privat

Poliţiştii din Argeş instrumentează un dosar care vizează fraude în domeniul silvic şi în care sunt implicaţi inclusiv angajaţi ai unui ocol silvic. Investigaţia a pornit după ce mai multe camioane care transportau lemn fără documente legale au fost identificate în trafic, transmite News.ro.

”Din cercetări s-a stabilit că, din noiembrie 2023 şi până în prezent, cu complicitatea unor lucrători silvici din cadrul unui ocol silvic privat, mai multe persoane ar fi tăiat, fără respectarea regimului silvic, arbori din fondul forestier naţional, de pe raza localităţii Mihăeşti, pe care i-ar fi sustras şi comercializat ilegal”, informează, joi, Poliţia judeţeană Argeş.

Joi, poliţiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol fac 20 de percheziţii domiciliare la sediul ocolului silvic, la sediile unor firme cu domeniu de activitate în sectorul silvic şi la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni de tăiere, furt şi comercializare ilegală de arbori.

Cercetările au demarat în condiţiile în care poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane care transportau material lemnos cu autoutilitare fără respectarea normelor legale.

Anchetatorii au mandate de aducere la audieri pe numele a 19 persoane.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. lupul paznic la oi

  2. Sariti !! Ne fura IKEA !! Ne fura strainii !!
    A… de fapt tot romanii se fura intre ei… Cine ar fi crezut