G4Media.ro

Pentru a preîntâmpina aglomerarea traficului pe Valea Prahovei și pe Autostrada Soarelui,…

sursa foto: Facebook/ Cristi Dumitriu

Pentru a preîntâmpina aglomerarea traficului pe Valea Prahovei și pe Autostrada Soarelui, polițiștii indică rute alternative

Centrul Infotrafic informează că poliţiştii rutieri acţionează duminică atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, iar întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, dar şi pe DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti, aceştia le recomandă conducătorilor auto rute alternative.

* Pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa:

– DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti;

– A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.

* Pentru DN 1 Braşov – Ploieşti – Bucureşti:

– DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – Bucureşti;

– DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – Bucureşti;

– DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp”, a transmis Centrul Infotrafic, conform Agepres.

Sursa Foto: G4media 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cea mai veche stire de trafic romanesc. In fiecare weekend astept cu nerabdare stirile cu aglomeratia de pe Valea Prahovei. Cand nu apare stirea ma simt discriminat si incep sa protestez puternic pana ce pisica vine si ma linisteste.

  2. Pentru ce se ingramadesc oamenii acum la mare daca apa e rece si nu se pot scalda ?! nici sa te prajesti la soare nu e posibil …