G4Media.ro

Pediatrul Mihai Craiu: Vă rog, dragi părinți, să fiți mai relaxați când…

Pediatrul Mihai Craiu: Vă rog, dragi părinți, să fiți mai relaxați când copiii ating un cățel, o pisică sau se joacă în mijlocul gropii de nisip. La sistemul imunitar e important startul

“Nu voi obosi în a spune că, în doza corectă, murdăria este bună în prima parte a vieții. Excesul de curățenie, în momentul în care sistemul nostru imun învață regulile elementare ale jocului, este rău”. Mesajul este transmis de către medicul pediatru Mihai Craiu. Pe “Spitalul Virtual pentru Copii”, platformă de educație pentru sănătate fondată de cunoscutul medic, acesta avertizează că, la sistemul imunitar, „este important startul”.

Medicul Mihai Craiu a lansat în 2017 proiectul “Spitalul Virtual pentru Copii”, prin care le oferă părinților și colegilor medici/asistenți o platformă pentru discutarea temelor de sănătate în pediatrie, cea mai importantă fiind vaccinarea, bazându-se pe informații și dovezi din surse reputate. Organizația Mondială a Sănătății l-a declarat anul acesta pe Mihai Craiu “erou al vaccinării”.

Sistemul imun este înnăscut, îl moștenim de la părinți, iar „ulterior pe această zestre genetică putem clădi bine, sustenabil sau prost, complet artificial. Ce vreau să spun? Doar interacțiunea cu microorganisme diverse ne face abili în a identifica și a manageria diversele conflicte imune ulterioare. Organisme prezente în mediu sau aduse din exterior de către medic, după atenuare sau omorâre completă, în vaccinuri”, spune Mihai Craiu.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Când vrei să faci din neica Nimeni un mare ” „prezicator”, iei o fotografie si declari pompos ” marele, nemaipomenitul, detinatorul Adevărului Absolut” a zis…o banalitate pe care o stie si bunica. Mare om …Mare caracter.
    Asteptam zilele urmatoare, cu gura căscată, ce mai debitează …marele grăitor.

    • Evident, si prea se-ntâmplă acest mod, de „expunere”. Dar vai de generațiile nou născute, căci mamele lor sunt îngrozite, înnebunite, manipulate grosolan de mass-marketing, de posibile boli, şi alte frici induse. Vai de cei care, încă nu s-au născut, căci vor avea parte de mari discultăți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.