G4Media.ro

Pediatrul Mihai Craiu, despre statul iresponsabil cu copiii săi: Controlul poluării, al…

Pediatrul Mihai Craiu, despre statul iresponsabil cu copiii săi: Controlul poluării, al calității aerului are efect direct asupra copiilor sensibili, cu astm sau alte boli respiratorii

Neglijența României în ceea ce privește monitorizarea calității aerului a atras declanșarea procedurii de infringement din partea Comisiei Europene, în urmă cu 2 zile. Executivul european a catalogat drept “eșec sistemic” ceea ce a făcut România în combaterea poluării și a lansat trei proceduri de sancționare pentru incapacitatea de a-și proteja cetățenii. “Copiii sensibili, cu astm sau alte boli respiratorii, se simt mai bine când scad oxizii de azot și masa particulată PM2.5 din aer. Deoarece fenomenul de control al calității aerului în SUA a îmbunătățit net situația acestor copii. Citiți si vă convingeți. Dar cui îi pasă?”.

Mesajul citat mai sus este al medicului pediatru Mihai Craiu, unul dintre cei mai implicați specialiști în activitatea de popularizare a științei medicale și de sancționare a derapajelor publice. Pe platforma de educație pentru sănătate “Spitalul Virtual pentru Copii”, pe care acesta a fondat-o, Craiu avertizează că intervenția individuală asupra calității aerului respirat de copii este limitată, atunci când vine vorba despre poluarea din marile orașe.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Ce rost are sa mai citesc, cei de la Registrul Auto Roman au spus ca pe ei nu-i intereseaza ca masinile polueaza, ca responsabilitatea e a proprietarului si ca ei doar iau comision gras de la stațiile ITP fara sa le pese de aparatura folosita de ăia in timpul procedurii de masurare a noxelor.

    • …a, da, cei de la G4Media ar putea sa verifice daca e asa cum am spus. Dar poate nu e de interes public.

  2. Cam smecher dl Craiu, acuza statul pentru a omite faptasii.

  3. Copiii nu sint ai statului . Copiii sint ai lui Dumnezeu .
    Parinti fara minte ingrijesc si educa copiii pentru stat ( adica pentru folosul si interesele functionarilor bugetari tilhari si mincinosi ).
    Parintii intregi la cap intorc darul primit de la Dumnezeu catre Dumnezeu .

  4. Pediatrie Craiu, marea personalitate… Iar a aparut in decor. Încet si cu răbdare facem din el un mare personulitate. Oare ce mai are de spus!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.