G4Media.ro

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, vrea renegocierea PNRR pentru a introduce…

Sursa foto: Pexels

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, vrea renegocierea PNRR pentru a introduce finanțarea sistemelor de irigații

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a cărui familie controlează una dintre cele mai mari ferme din sudul țării, cere renegocierea PNRR pentru a introduce sistemele de irigații printre obiectivele ce pot fi finanțate cu fondurile de redresare.

”Ar trebui să fie destul de clar că, în contextul crizelor succesive și suprapuse prin care trecem, acesta nu mai poate fi doar o preocupare a PSD. Și coaliția de guvernare a înțeles cu ce ne confruntăm. Dar este crucial să existe un efort coordonat și unitar de a susține în fața instituțiilor europene modificarea PNRR”, a declarat Stănescu, potrivit unui comunicat al PSD.

Stănescu susține că ”sigurarea securității alimentare a depășit granițele naționale, este deja o urgență europeană”.

Paul Stănescu, fratele său Alexandru Stănescu și familiile lor dețin terenuri agricole și ferme în județul Olt.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

15 comentarii

 1. 1. E același om care a încercat să dea lege ca numai cei care sunt fermieri deja să poată cumpăra pământ agricol – adică fra-su. 2. Proiectele de irigații ale PSDNL sunt energofage și nu vor fi aprobate în veci.

 2. Lasă bre PNRR-ul in pace. Este o urgență nu pierdeți vremea cu modificări. Zicea un psd-ist zilele trecute că au rămas din exercițiul financiar 2014 – 2020 10 miliarde euro și că pot fi folosiți până în 2023. Ce zici Stănescule?

  • ARUNCA BALOANE

  • Atâta o tine ciudatul asta cu renegocierea, ca poate pierdem și ce am câștigat. Ba ciolacule, tine-ți semianalfabeti în frau!!! Oricum sunteți paraleli cu guvernarea!!

 3. Idioți, aflați „la pietre” și cărora „opoziția” psd-ciolaNu nu le zicea absolut nimic, nu s-au gândit la irigații !
  Negociau, triumfători, trasee turistice și piste de biciclete …în valoare de milioane euro !!

  • Bai baiatule sigur ca s-au gandit dar ce sa vezi pesedistii care au fost la butoane pana atunci dar si penelistii si chiar basistii nu au fost interesati sa puna in practica niste proiecte mature de irigatii care sa poata fi finantate din acest PNNR. Dupa cum zicea cineva mai jos exista o multime de bani pentru irigatii din fondurile europene normale pe care nu s-a obosit nimeni sa-i ia prin proiecte aferente. Cum de nu intelegi ca toata tevatura asta cu irigatiile din PNNR nu sunt decat o cacealma politica a pesedistilor sa NU FACA NIMIC?

 4. 32 de ani PSD/PDSR/FSN a patronat furtul si distrugerea instalatiilor de irigat facute pe timpul lui Ceausescu si nu a accesat fonduri europene pentru refacerea sistemelor de irigatii, pentru ca banii europeni nu puteau fi furati.
  Acum, brusc, Ciuma Rosie s-a indragostit de sistemele de irigatii si bate din picior ca vrea renegocierea PNRR pentru asta (dar si pentru cresterea procentului de 9.4% din PIB pentru pensii, de grija pensiilor speciale).
  Siktir!

 5. Sisteme de irigatii si extindere retele de gaze nu au putut face obiectul Pnrr. S-a discutat anul trecut cand psd urla ca pnrr nu va fi aprobat in veci.

  • Exact. PNRR a fost negociat clar ca un pachet de redersare dupa pandemie, cu obiective legate de economia verde, digitizare si reforma aparatului de stat.

   Ori astia au luat povestea asta si o rostogolesc in mod aberant in continuu. Nu avem sisteme de irigatii ca nu ne lasa PNRR-ul.

   Mai baieti, datoria PUBLICA a Romaniei a ajuns la 120 de miliarde de euro! Ce ati facut cu acesti bani? Unde sunt autostrazile? Unde sunt caile ferate refacute? Unde sunt miile de scoli noi construite? Unde sunt noile spitale construite? Unde sunt sistemele de irigatii?

   Repet, ati imprumutat tara cu 120 de miliarde de euro si nu a ramas mai nimic in urma voastra in materie de infrastructura. Pentru ca atat puteti, in materie de administratie publica si dezvoltare infrastructura. Nu e PNRR de vina ca sunteti incompetenti si hoti.

 6. s-au terminat autostrazile si infrastructura din romania au mai ramas irigatiile ( pe cati oameni avantajeaza cu adevarat milioanele aruncate in agricultura?)

  • Esti la cura pe iarba? Urmeaza aia pe pastile? N-ai avut strachină când erai mic?

 7. Tractorake, zis și armetică, dacă ați fi furat cu 1% mai puțin în toată perioada scursă de la așa-zisa Revoluțiune, investind acel procent în irigații, astăzi, ce să vezi, am fi avut sistem de irigații funcțional. Dar, așa cum le stă bine unor nesătui, ați furat sute de miliarde, iar țara a rămas vraiște. Suntem de peste 15 ani membri UE, au existat o sumedenie de fonduri nerambursabile, mă întreb, de ce n-ați elaborat o strategie coerentă și adecvată pentru „făurirea” unui sistem de irigații la nivel național? Dacă nu exista acest PNRR, care avea și are cu totul alt scop decât cel clamat de tine, analfabetule! De ce v-ați fi legat? Care erau fondurile invocate? Stai rilex, nicidecum ălea nerambursabile, pentru ălea trebuie să dați socoteală, modul de cheltuire al acestora este strict controlat. Hai că-ți dau eu o idee, să nu zici că sunt om rău, mai inventați un pndl, frumos ambalat sub un nume pompos, gen „Salvarea gliei strămoșești”! Împrumutați încă vreo cincizeci de miliarde de euro, câteva le băgați în irigații, evident, făcute de mântuială, iar restul, așa după cum vă e năravul, îi furați. Hai că știți voi mai bine!… Succesuri! Acuma v-ați reunit în familie, grea a fost distanțarea de vreo 30 de ani, bine că v-ați găsit!!, puneți-vă pe furat! Până acuma eram furați cu rândul, ba de ciuma roșie, ba de ciuma galbenă, ne-a venit dracul de hac, acuma suntem furați în același timp de marea famiglie fsnistă!

 8. Sa ceara si legalizarea furtului din banii europeni.

 9. stanescule, taci ma prostule! Du te, dar nu singur, ia o si pe matracuca de firea!

 10. Panul ANTIROMÂNESC -PNRR- este numai pentru a îndatora și mai mult colonia Românica, totul se reduce la studii de fezabilitate și consultanță, atât și nimic mai mult.