G4Media.ro

Patru tineri au fost arestați pentru tâlhării în două săli de jocuri…

sursa foto: Pexels

Patru tineri au fost arestați pentru tâlhării în două săli de jocuri de noroc din Constanța

Trei persoane au fost, marţi, arestate preventiv şi o a patra este cercetată penal în arest la domiciliu, pentru că ar comis două jafuri la săli de jocuri de noroc din municipiul Constanţa, cauzând un prejudiciu total de aproape 20.000 de lei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, primul jaf a fost comis în noaptea de 7/8 septembrie.

„N.A.Ş., purtând o cagulă, cu scopul de a-şi ascunde trăsăturile feţei şi prin acţiuni conjugate realizate împreună cu D.I., E.M.A., I.F. (17 ani), L.A.B. (17 ani) şi I.G.C. (15 ani) care, de asemenea, erau mascaţi, au pătruns în incinta sălii de jocuri, unde au imobilizat-o pe persoana vătămată, în sensul că au ţinut-o cu mâinile la spate şi i-au apăsat capul pe birou, după care au sustras dintr-un sertar o cutie de carton care conţinea suma de 10.000 de lei, cheile aparatelor electronice de tip slot-machine şi cheia casei de bani tip seif, cauzându-i persoanei vătămate S.C. M.G. S.R.L. un prejudiciu în cuantum de 11.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de procurori.

Al doilea jaf a avut loc în noaptea de 10/11 septembrie la o sală de jocuri aparţinând aceleiaşi societăţi comerciale.

„Cu sprijinul moral acordat de C.A.C, care s-a aflat alături de autori la momentul luării rezoluţiei infracţionale, iar apoi s-a deplasat în interiorul sălii pentru a verifica dacă mai sunt clienţi şi a stat alături de aceştia până în momentul pătrunderii în sala de jocuri, N.A.Ş., purtând o cagulă (…) prin acţiuni conjugate realizate cu D.I., .S.R., I.F.(17 ani), L.A.B.(17 ani) care, de asemenea, erau mascaţi, au pătruns în incinta sălii de jocuri, unde au exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate, în sensul că i-au aplicat acesteia lovituri cu pumnii în zona capului şi în zona corpului, după care au sustras o cutie metalică de valori, care conţinea suma de 8.207 lei”, se spune în comunicat.

Judecătoria Constanţa a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru trei dintre inculpaţi şi luarea măsurii arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, faţă de un al patrulea inculpat.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. SE PREGATESTE SCOATEREA LUI mazare DIN INCHISOARE. PARTIDUL ARE NEVOIE DE CADRE DE NADEJDE LA constanta !