G4Media.ro

Patronul clubului NUBA, fiul primarului din Cornu, Alexandru Nanu este beneficiarul banilor…

Patronul clubului NUBA, fiul primarului din Cornu, Alexandru Nanu este beneficiarul banilor pentru controversatul proiect de Centenar al Primăriei Sectorului 1

„Povestea centenar” este proiectul „cultural istoric” organizat de Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, pentru care municipalitatea a alocat un buget de 578.707,50 lei, fără TVA. Cu aceşti bani, autorităţile locale au vrut să aducă în atenţia publică personalităţile marcante ale Primului Război Mondial prin postere plasate în zonele cele mai circulate din oraş. Banii au ajuns la S.C. Euromedia Group S.A., o firmă de publicitate cu sediul în Voluntari și controlată de Alexandru Nanu, fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte la TSD Prahova, amic cu Vlad Cosma și Sebastian Ghiță.

(Sursa Foto: Facebook)

Cine este în spatele firmei Euromedia Group S.A. Conform datelor de la Registrul Comerţului consultate de G4Media.ro, pachetul de acţiuni al societăţii Euromedia Group SA este împărţit între George Nicolaie din Slatina, care are 25,02% din acţiuni, şi STALEX PR & MEDIA EVENTS SRL, cu 74.98%. Stanlex PR & Media Events SRL a fost fondată în anul 2010 de Ştefan Alexandru Nanu şi are sediul social în comuna Cornu, din Prahova. Este, la rândul ei, agenţie de publicitate.

Euromedia Group SA nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit, în ultimele şase luni, contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei – Centrul de Artă, Creaţie şi Tradiţie sau RATB. A avut, în 2017, o cifră de afaceri de 45869952 de lei (aproximativ 10 milioane de euro) şi un profit de 5408671 de lei (1,1 milioane de euro).

Cine este Alexandru Ştefan Nanu. Alexandru Ştefan Nanu a fost între 2014-2015 consilier personal al directorului Agenţiei Naţionale pentru Turism şi vicepreşedinte TSD Prahova. Este fiul primarului din Cornu, judeţul Prahova şi, la Ploieşti, este cunoscut pentru relaţia de prietenie cu fostul deputat PSD, Vlad Cosma. În 2013, presa de scandal susţinea că este iubitul cântăreţei Anda Adam.

Alexandru Ştefan Nanu este, în prezent un prosper om de afaceri. La Registrul Comerţului apare ca având, direct, în acest moment acţiuni în 8 societăţi comerciale care activează ca agenţii de publicitate sau restaurante. Cu o singură excepţie, firmele au înregistrat profit anul trecut. Firmele sunt, la rândul lor, acţionare în alte companii.

Scandalul legat de Centenar. De la începutul acestei săptămâni, mai multe afişe cu personaje din perioada Primului Război Mondial şi a Marii Uniri au apărut în centrul Capitalei. Printre ele, sunt şi doi generali germani, comandanţi ai armatei care a ocupat şi asuprit Bucureştiul în 1916 – Feldmareşalul Anton Ludwig August von Mackensen (1849 – 1945), „Spărgătorul de fronturi”, Armatelor Puterilor Centrale de pe frontul de est şi generalului Koch, Comandantul Militar al Bucureştilor între 1916-1918.

Sub comanda lui Koch, mâncarea a fost raţionalizată la 400 de grame de pâine şi 200 de grame de carne pe săptămână, iar o parte dintre bisericile ortodoxe din oraş au fost devastate şi transformate în grajduri pentru cai. Gafa a fost taxată de istorici care au considerat că afişele sunt nepotrivite pentru marcarea Centenarului şi, fără a fi explicate, creează confuzie printre cei care le privesc.

Directoarea Centrului Cultural al Sectorului 1, Diana Truşcă, coordonatoarea proiectului, a declarat pentru Digi24 că evenimentul a fost un succes, dacă a declanşat controverse.

„Ne asumăm greşeala că nu am dat toate informaţiile necesare acolo. Am fost managerul acestui proiect! Îmi asum. Cine nu munceşte nu greşeşte! Noi, înainte să facem un proiect, facem un studiu de piaţă. Şi vedem, în funcţie de dimensiunea lui şi de amploarea lui…Vedeţi, reacţiile vin din partea oamenilor care se sesizează. Asta înseamnă că proiectul a avut un impact foarte mare.” a declarat Truşcă.

Firmele deţinute de Ştefan Alexandru Nanu:

1. CHURCHILL MEDIA SRL (agenţie de publicitate) – profit 2017: 193.504 de lei
2. TOPMEDIA GRUP SRL (agenţie de publicitate) – profit 2017: 356.261 de lei
3. EFECT MEDIA SRL (agenţie de publicitate) profit 2017: 1.036.969 de lei
4. ISN ENTERTAINMENT SRL (restaurante) profit 2017: 6.359.879 de lei – deţine clubul NUBA
5. ISNA ENTERTAINMENT MAMAIA SRL (restaurante) profit 2017: pierdere: 46530 de lei
6. ROMANIAN BILLBOARD NETWORK SRL (Servicii de reprezentare media ) profit 2017: 51170 de lei
7. STALEX PR & MEDIA EVENTS SRL (Activități suport pentru interpretare artistica – spectacole) profit 2017: 898.235 de lei
8. TAKE MEDIA SRL (agentie de publicitate) profit 2017: 244 671 de lei

Sursa: Registrul Comerţului

Cine este Cornel Nanu. Tatăl lui Alexandru Nanu este primarul PSD-ist al comunei Cornu, judeţul Prahova, locul unde foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta au case de vacanţă. Cornel Nanu este unul dintre cei mai longevivi primari din România, el fiind ales în funcţie pentru al şaptelea mandat consecutiv.

La alegerile parlamentare din 2016, Cornel Nanu a candidat şi a fost ales pe un loc de deputat în judeţul Prahova, dar, ulterior, a renunţat la demnitate. În urma gestului, în Parlament a ajuns fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma. Andreea Cosma era, la momentul candidaturii, cercetată penal de Direcţia Naţională Anticorupţie.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Clientela de partid.

  Greu de crezut ca Romania mai functioneaza.

  • Daca in 1990 am fi avut niste magistrați , polițiști , SRI corect care își făceau treabă eram mai bogați decât Germania ( exagerez ) , nu aveam parte de oameni cinstit în funcții cheie și de aceea se fura cu nemiluita . 10 ani a furat Dragnea, daca îl iei la banii mărunți nu are cum sa și justifice averea . Cineva din statul român la lăsat să fure , acuma cine e de vina sa fie infractoru sau paznicu care trebuia să vegheze sa nu fure ?? ( Binenteles că amândoi , unu e nemernic că fura și altu e complice )

 2. Faptul că Anda Adam îi dă să sugă imberbului , nu interesează pe absolut nimeni. Că , la rândul ei „super-tunata” asta , suge de rupe de la Fane Nanu , subiect de ” incest ” scabros , iar nu interesează pe nimeni !. Curve (de toate vârstele, culorile, și ridurile mascate) vor exista , cât va fi pământul !…Proști (de toate vârstele și toate averile) , așișderea !…Ce uimesc , însă , sunt aparențele !!!…Tăticul, un om muncitor , tăbăcit prin atâtea „legislaturi”, aparent un tip OK , ales și reales , tipul „comunistului cinstit”, genul de „primarul-primarilor”, are oare ceva de spus vis-a-vis de aceste „situații” ?. Dar despre apetitul vădit de pupicurism ptr. familia cosma „råcoare” ?…Simple aparențe , dle. fost „șef de secție” , nu-i așa ?. Jenant , foarte jenant !…

 3. „Alexandru Ştefan Nanu este, în prezent un prosper om de afaceri” ..carevasazica prosper om de afaceri si din psd? haide bre, las-o jos ca macane 🙂
  un hot..iar tinerelul la fel si el, un hot ordinar abonat la banul public. niste nulitati ordinare

 4. Euromedia srl deține aproape tot ce e afișaj publicitar in Ploiesti de când s-a înființat. Contractele ăstora din Ploiesti cine le investighează?

 5. El a beneficiat si de DRUMUL VINULUI in Prahova sub aripa protectoare a lui COSMA. prieten cu tacsu. Are scena si multe spectacole din judet sunt sifonate de respectivu. Manevre manevre manevre. Ultimu stinge lumina? De ce mai stam in tara asta?