G4Media.ro

Parteneriatul pentru organizarea festivalului Massif 2024 în Poiana Brașov a fost respins…

Sursa foto: Facebook BeMassif

Parteneriatul pentru organizarea festivalului Massif 2024 în Poiana Brașov a fost respins de aleșii locali

Parteneriatul pentru Massif 2024 a fost respins de aleșii locali, joi, în ședința de plen prelungită. Votul negativ a fost dat după ce viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu, a solicitat amânarea proiectului, transmite Radio România Brașov, preluat de Rador.

Asta pentru a avea discuţii cu organizatorii evenimentului, după ce, a afirmat el, la ediția din acest an, Primăria Braşov a fost amendată de Garda de Mediu pentru distrugerea suprafeței înierbate și pentru că au fost tăiați arbori.

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, inițiatorul proiectului, nu a fost de acord cu amânarea lui, astfel că, la momentul votului de aprobare, majoritatea consilierilor locali a votat împotrivă.

Massif, prima ediție, a avut loc în Poiana Brașov, la începutul lunii martie 2023.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. MASIFF a fost un eșec total si face parte din apucaturile Coliban, un copil ajuns bătrân. Brașovul nu are SPITALE, piste biciclete, parcuri, dar oferă continuu ‘paine si circ’ .

    • Ghelu… din cauza cui nu are spitale? Un festival de genul asta aduce bani la buget. Cu banii aia îți face piste de biciclete, etc. Dar voi aveți tot timpul ceva de comentat, așa e?

    • The vali.La cata prostime am văzut la masiff.Nu pot să vorbesc că ar fi prea vulgar.Dar nu ai u cum să vi să spui că aduce bani la stat.Eu imi aduc aminte când eram copil acolo era o partie de săniuș .Câte astfel de concerte sau făcut in BV . Și unde s-au dus bani.Inainte să deschizi gura.Controleaza dacă creierul este conectat cu gură.Ai fost să vezi ce a rămas în urma acelui eveniment numit masiff.Mai mult ca sigur nu ai fost.Asa că mai bine să nu-l mai facă de loc.O seara plăcută să ai

    • Grecu79. Probabil tu nu ai fost niciodată la un festival mare sa vezi ce rămâne, in general, după. Când ești obișnuit cu petrecerile de apartament unde trebuie sa speli 3 farfurii cred și eu că ești oripilat când vezi ce rămâne în urmă după un festival. Oricum la felul în care scrii nu cred eu că ai avut parte de prea multe evenimente în viață în afara de ziua partidului.

  2. astea-s festivaluri de drogati! ar trebui interzise in totalitate, in frunte cu untold. sunt niste mizerii care produc multa mizerie. toata lumea ar trebui sa protesteze impotriva lor.

    • Ar trebui să facă o biserică acolo, domnule! Sa alunge necuratul!