G4Media.ro

Parlamentul se reunește joi în ședință de plen comun pentru încuviințarea decretului…

Parlamentul se reunește joi în ședință de plen comun pentru încuviințarea decretului de prelungire cu o lună a stării de urgență

Camera Deputaților și Senatul se vor reuni joi, la ora 12:00, într-o ședință de plen comun online pentru încuviințarea decretului de prelungire cu o lună a stării de urgență, semnat marți de președintele Klaus Iohanis.

Decizia a fost luată de Birourile Permanente Reunite, care de asemenea au avut o ședință online după anunțarea măsurii de către șeful statului.

Birourile permanente reunite au decis, de asemenea, să transmită decretul emis de preşedintele Klaus Iohannis către Comisiile juridice, de apărare şi de sănătate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, care vor întocmi, miercuri, un raport.

Pentru avize au fost sesizate Comisiile economică, de afaceri europene, pentru muncă, pentru transporturi şi pentru învăţământ.

Citește și:

VIDEO Starea de urgență a fost prelungită cu 30 de zile. Iohannis: Școlile rămân închise. Guvernul va lua măsurile să fie asigurată securitatea alimentară. Se pot plafona prețurile la alimente de strictă necesitate, medicamente, utilități. Nu păcăliți instituțiile, vă păcăliți singuri!

DOCUMENT Decretul președintelui Iohannis de prelungire cu încă o lună a stării de urgență în România

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. De data asta prosti ar fi să-l mai incuviinteze!

  • Nu-i așa? La fel scrie și pe site-ul sputnik.

  • Nu au ce face ,daca nu voteaza sunt obligati sa preia guvernarea si a doua zi toata natiunea face gratare in fata blocului si asteapta pensia marita cu 40 % Ce zici -nineaca -fac asta ?

 2. Sunt pierduti daca nu voteaza. Vor fi catalogati criminalii Romaniei.

  • Repet, zicala românească: „Hoţul neprins, e NEGUSTOR! Cinstit!”

   Dar și criminalii – vorbim de cei din viața reală, NEPRINȘI asupra faptului – sunt și ei tot oameni, umblând liberi printre noi. Sau altfel spus, dacă nu e prins asupra faptului – la noi în societatea românească însemnand „dacă nu-i dovedit în instanță” – nu’i criminal; e cetațean „cu toate drepturile” (nu mai punem la socoteală că unii sunt realeși, cu dosare penale!)…

   Ba încă poate fi chiar unul, „cu mai multe drepturi decât alții” – cu funcție. Adică să decidă soarta altuia, sau chiar a țării (istoria a demonstrat existența lor, chiar și la vârfuri) și uneori poate ajunge chiar erou; sau salvator – nu-i așa? Și asta – calitatea sa de „negustor” – în loc de „criminal” (cum ar reflecta de fapt, realitatea sau fapta sa) rezidă tocmai din faptul că respectivul NU A FOST PRINS! Fie în flagrant, fie nu a fost dovedit în instanță.

   Astfel, e ușor pentru individul cu pricina (sau poate fi o gașcă: cu cravată la gât și patalama la buzunar, aleasă într-o vreme sau alta de popor și ca urmare investită cu autoritate) – în speță, ca să se înțeleagă, vorbesc de ideea vehiculată astăzi sau ieri de politicieni cum că unii din ei ar învinui pe alții că ar fi criminali (vezi google „PSD îi pune condiții lui Klaus Iohannis: Altfel, nu vom vota prelungirea stării de urgență!” sau „Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a reacţionat după ce Florin Cîţu i-a numit criminali pe cei care nu vor să voteze prelungirea stării de urgenţă”)

   E ușor deci, pentru cei ce chiar comit fapte criminale – sau le pot comite „prin omisiune”, prin eschivare, iresponsabilitate și/sau din dorință de Putere – să fenteze mulțimile. Pe muritorii de rând. În special dacă’s din aceia, care trăiesc doar să-și umple buzunarul și burta, sau pupă cadavre (deși Biblia nu spune să faci asta, ba dimpotrivă (Deuteronom cap 4))…

   Numai că de veacuri, deși lumea se pare că funcționează dupa principiul: „Pentru că nu se aduce repede la îndeplinire hotărârea dată împotriva faptelor rele, de aceea este plină inima fiilor oamenilor de dorinţa să facă rău” (Eclesiastul 8:11), totuși din când în când, se pare că o mână nevăzută, „coboară” să facă ordine. Sau Judecată. Iar COVID’ul – pare să ne învețe multe lucruri…

   (Numai că unii, nu vor învăța nici așa! Și se pare că nici nu vor plăti „aici și acum”. Însă pentru ei factura – sau decontul – se va emite abia „după”, când va fi prea târziu..)

   Așa că, toate cele bune, dragi Patrioți – aleși ai neamului – că și Opoziția e aleasă, nu?

 3. Da’ la ce mai trebuie parlament?
  Mai bine se da o ordonanta si suspendat parlamentu’!
  La cati dobitoci de la psede si alde sunt acolo ,parlamentul ar trebui desfintat!

  • Asta ar însemna că vor dispărea și eminentele galbejii gen Daniel Fenechiu și Florin Roman! Mari oameni – mari caractere!

  • Autodizolvare Parlament.
   Solidaritate!
   Scapam de aceasta fauna si trecem la Parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari!

 4. Fiti fara grija ca PSD o sa voteze (cu ceva voturi impotriva, dar va trece lejer de Parlament) !
  Pescaru Ciolanu a dat drumul in balta la doi guvizi (Ponta si Tariceanu)
  care au avut menirea sa tulbure nitel apa… asa la sto ! Cica sa vada Iohannis si Ludo ca nu sunt de capul lor iar plevusca pesedista sa capete o gura de oxigen !

  PS. In fond deja incepe sa se simta usor, parfum de alegeri la toamna !

 5. PSD, PRO si ALDE ar face bine să fie de acord cu starea de urgență, ca să nu fie acuzați de chestiuni grave dacă situația cetățenilor s-ar agrava. Si ma refer la starea de sănătate si la posibila extindere a cazurilor. Pentru că vor fi pusi la zid si nu vor mai vedea vreodată scena politică. PSD, PRO si ALDE să ia măsurile preventive acum, nu când va fi prea târziu. Si asa oamenii au nervii si răbdarea întinse la maxim, iar o afectare gravă a situației țării ar avea consecințe ireversibile. Mai ales pentru faptul că toți politicienii au contribuit la un sistem de sănătate extrem de precar si care acum îsi arată efectele anilor mulți de nepăsare. Asa stau lucrurile. Iar pentru tot ce se întâmplă acum noi toți suntem vinovați. Noi cetățenii pentru faptul că am acceptat politicieni indiferenți timp de 30 de ani. Se vor scrie si se vor spune multe! Ideea este să începem urgent să si facem ceva pentru noi! Asa că dați starea de urgență ca să nu fiți pusi la zid definitiv de toți cetățenii țării!

 6. Si imi permit să dau niste sfaturi bune pentru PNL. Luați altfel de măsuri asa încât pacienții să nu mai stea incuiati in spitale ca in puscarie. Luați măsuri ca toți pacienții să aibă tratamentul adecvat pentru bolile pe care le-au avut si inainte de acest virus. Pacienții au nevoie de hrană si de igienă. Alocați bani pentru asta. Dacă vreți încrederea românilor, arătați-le că vă pasă de ei. Pentru că ei țin minte toate nedreptățile si chinurile prin care au trecut. Să nu uitati asta niciodată ! PSD, PRO si ALDE ar fi trebuit să vă ajute în lupta asta si nu să vă pună piedici. E usor sa te opui, mai greu este să pui umărul la ceva constructiv. Mai puține vorbe, mai multe fapte! Toți politicienii care au cu adevărat conștiință să facă ceva util pentru cetățenii care se află acum în impas. Medicii ca doamna Negrescu din Arad trebuie îndepărtați! O astfel de femeie nu este demnă de o astfel de funcție! Medici nepăsători învățați la bani din partea bolnavilor. O RUȘINE!

  • Esti sigur ca te-a auzit si ,,pastorul,, orasului si anume Falca?!

  • Esti sigur ca te-a auzit si ,,pastorul,, orasului si anume Falca?!

 7. Dati voie populatiei de la sate sa-si cultive pamantul,imbecililor. Nu toata lumea are certificat de producator ca sa vanda ceea ce produce pentru ca multe familii produc pentru consum propriu. Ordonanta militara care interzice activitati agricole altele decat cele care genereaza venit trebuie modificata de pouletii care stau la oras si dau ordonante. De exemplu, un poulete, lucian mandruta, spunea ca lumea trebuie sa invete carte, sa nu mai existe oameni care sa mearga cu vacile la pascut. Trebuie sa-i spuna cineva lui mandruta ca trebuie sa existe cineva care sa mearga si cu vacile la pascut. Vacile trebuie scoase din grajduri sa faca miscare altfel organismul lor are de suferit. Nu le e suficienta doar apa si mancarea in tarcuri.

 8. Dati voie populatiei de la sate sa-si cultive pamantul,imbecililor. Nu toata lumea are certificat de producator ca sa vanda ceea ce produce pentru ca multe familii produc pentru consum propriu. Ordonanta militara care interzice activitati agricole altele decat cele care genereaza venit trebuie modificata de pouletii care stau la oras si dau ordonante. De exemplu, un poulete de la oras, lucian mandruta, spunea ca lumea trebuie sa invete carte, sa nu mai existe oameni care sa mearga cu vacile la pascut. Sa-i spuna cineva lui mandruta ca trebuie sa existe cineva care sa mearga si cu vacile la pascut. Vacile trebuie scoase din grajduri sa faca miscare altfel organismul lor are de suferit. Nu le e suficienta doar apa si mancarea in tarcuri.

  • Ca sa vedem cât sunt de paraleli cu realitatea!

  • Excelent spus , sa se dea o lege si cite o vaca la fiecare , unora de vor chiar si cite doua sa , le plimbe prin oras .

 9. Daca nu voteaza este chivalentul unei motini de cenzura .

 10. Alt sfat pentru PNL! Prioritate la testare pentru gravidele si bebelusii acestei țări . Tratament specific obligatoriu si protectie maximă! Dacă vă pasă de viitorul țării.

 11. Sa fie blestemati toti ! Ei si mercenarii care-i slujesc platiti din marele jaf aplicat populatiei.