G4Media.ro

Parlamentul l-a numit în Comisia SRI pe deputatul AUR Georgel Badiu, fost…

Sursa foto: Facebook Georgel Badiu

Parlamentul l-a numit în Comisia SRI pe deputatul AUR Georgel Badiu, fost polițist, șef al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Vrancea / Badiu a cerut anul trecut ca ucrainenii din România să fie „urcați în dube” și trimiși acasă

Camera Deputaţilor şi Senatul au votat, în plenul reunit de marţi, numirea deputatului AUR Georgel Badiu în funcţia de membru al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, transmite News.ro. Deputatul Georgel Badiu este cel care anul trecut cerea ca ucrainenii din România să fie „urcați în dube” și trimiși acasă.

„După şapte luni de cenzură, majoritatea formată din PNL şi PSD a decis, în sfârşit, să accepte numirea mea în comisia care controlează activitatea SRI. Voi semnala buna funcţionare a comisiei şi orice încercare de abuz sau încălcare a legii”, a transmis deputatul AUR, Georgel Badiu, după numirea în comisie, potrivit unui comunicat de presă al partidului extremist AUR.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, înainte de a fi parlamentar, Georgel Badiu (56 de ani) a fost polițist la Focșani. În perioada 2005-2009, el a fost șef al Serviciului Cercetări penale, iar în 2009-2017 șef al Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea. Din 2017 până în 2020, când a devenit deputat, Badiu nu și-a trecut nimic în CV.

Deputatul AUR Georgel Badiu susține, în urmă cu un an, că toți ucrainenii peste 18 ani aflați în România ar trebui „urcați în dube” și predați poliției ucrainene.

„În primul rând, toți ucrainenii de peste 18 ani aflați în România ar trebui urcați în dube și predați la vamă poliției de frontieră ucrainene că sunt dezertori. Ni s-a acrit de bogătanii de la Kiev care au dat șpagă să fugă din țară în loc să fie încorporați, iar acum încasează ilegal bani de la statul român! În al doilea rând, orice risc asumat de statul român și implicit de poporul acesta pentru sprijinul acordat guvernului zelenschian, trebuie compensat în mod corespunzător. Niciun TIR, indiferent că este încărcat cu armament, cu mâncare sau lenjerie intimă nu ar trebui să fie lăsat să aprovizioneze un guvern pentru care România reprezintă un inamic!”, a transmis deputatul într-un mesaj pe Facebook, potrivit ziare.com .

Referitor la membrii în CNAS, grupurile parlamentare ale PSD au propus-o pe Daniela-Laura Cornea şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale l-a propus de Adrian-Mihai-Cioflîncă.

Membrii CNSAS sunt numiţi de Parlament pe un mandat de şase ani după cum urmează: un membru este reprezentant al societăţii civile, propus de preşedintele României, după consultarea cu organizaţiile neguvernamentale, un membru care este reprezentant al societăţii civile, propus de prim-ministru, pe baza consultării cu organizaţii neguvernamentale, 11 membri, la propunerea grupurilor parlamentare, potrivit configuraţiei politice a celor două Camere ale Legislativului, dintre care un reprezentant al grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 70%+

  2. Incredibil 😒😒😒😒😒😒😒

  3. …ceea ce dovedeste ca AUR, o facatura a ‘baietilor’, reprezinta doar partea vizibila a raului, care are radacini mult mai adanci!