G4Media.ro

Parlamentul a votat numirea Ramonei Săseanu ca director general interimar al TVR…

Parlamentul a votat numirea Ramonei Săseanu ca director general interimar al TVR și a lui Liviu Popescu la Radioul public

Parlamentul a decis, marţi seara, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, propusă de PNL, cu 240 voturi pentru şi 135 împotrivă, în timp ce Liviu Popescu, propus de USR PLUS pentru funcția de director general interimar la Societatea Română de Radiodifuziune, a obţinut 237 voturi pentru şi 134 împotrivă, potrivit rezultatelor publicate de Agerpres.

Votul a fost secret cu buletine.

Mandatele celor doi sunt de șase luni.

Citește și: VIDEO/ DOCUMENTE Momente stânjenitoare cu propunerea PNL la șefia interimară a TVR / Ramona Săseanu a picat două concursuri interne / Ce înseamnă ”municipii de județ”

Pentru postul de director al TVR au mai fost doi candidați: Adrian Ţântă, propus de AUR, a întrunit 131 voturi pentru şi 244 împotrivă, în timp ce Monica Ghiurco a obţinut patru voturi pentru şi 371 împotrivă.

La Radioul public, candidatura lui Nicolae Voiculeţ, din partea AUR, a fost respinsă, obţinând 134 voturi pentru şi 237 împotrivă.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Parlamentul României să își bage in cur cele #460142 comentarii ale lui Vice!

 2. UE va resimţi că se urneşte ceva în viaţa intelectuală din Est.

 3. Lista de incompetenti din care sa-si numeasca PNL-ul oameni in functii de sef e fara sfarsit

 4. Punelistilor, n-aveti ba si niste uranfutance sa le puneti in posturi?

 5. Cum deja mulţi au aflat că realitatea bate filmul azi vom încerca să demontăm acest mit aşa că vom arăta cum filmul bate realitatea.
  Câteodată omul are un fel de a vedea lumea ca pe un gest de credinţă şi nu ca şi cum ar bântui şi el prin lume aşa că noi ăştia care bântuim prin lume pe la mijloc suntem contrariaţi.
  Am observat că oamenii merg la serviciu doar din bunătatea de ai face pe plac patronului să îi pună la muncă 8-12 ore, vă daţi seama ce gest de credinţă au unii de dau dovadă de atâta bunătate sufletească.
  La fel am observat că cei care îşi deschide o afacere o fac pentru interesul angajatul să îl pună la muncă 8-12 ore şi chiar şi sâmbăta doar ca să le dea şi lor ceva de făcut astfel ce ar face ei în timpul liber, un alt gest de credinţă care se completează cu cel de dinainte.

  Dar cel mai mare gest de credinţă care ne buimăceşte cu totul e cu televiziunile că vedem o televiziune naţională care e bântuită de toţi experţii informatici cu prietenii lor politruci care au dat şi ei o mână de ajutor la un moment dat aducându-şi şi familiile în ajutor care în fiecare zi trăiesc doar pentru ca oamenii să le ofere un gest de credinţă nemaivăzut mai ales că multă credinţă îţi trebuie că nici părinţii sau biserica sau altfel de şcoli morale nu te învaţă ce te învaţă ăştia.
  Vă daţi seama dacă televiziunea naţională cere un astfel gest de credinţă ce să mai spunem de televiziunile private care patronii lor bine cunoscuţi în cercurile nu numai politice în fiecare zi oferă atâta echidistanţă încât telespectatorii nici nu are cum să nu îi urmărească decât dintr-un gest de credinţă.

  Întrebarea care ne contrariază este „există cineva pe lumea asta din pură întâmplare să îşi deschidă vreo afacere care ar avea un interes pentru el sau poate greşim noi şi toată lumea pe planeta asta face ceva doar în interesul aproapelui lor de ne punem degeaba atâtea întrebări?”.

  Am vrea să ne oferiţi şi nouă un gest de credinţă când vă spunem că televiziunea naţională nu are ca scop să comenteze ce fac politicieni şi doar să redea ce fac şi am prefera să nu trieze care politicieni le place sau nu că doar de aceea e televiziune naţională şi e televiziunea tuturor astfel ce ar fi să o privaţi şi să nu o mai plătim din banii noştri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.