G4Media.ro

Palatul Cotroceni, iluminat în culorile drapelului ucrainean, cu prilejul Zilei Europei

sursa foto: Twitter/Klaus Iohannis

Palatul Cotroceni, iluminat în culorile drapelului ucrainean, cu prilejul Zilei Europei

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Twitter o fotografie cu Palatul Cotroceni iluminat în culorile drapelului Ucrainei, cu prilejul Zilei Europei.

„Ziua Europei ne găseşte anul acesta într-un context complet redefinit. După provocarea majoră a pandemiei de COVID-19, trăim în aceste zile realitatea războiului la graniţele Uniunii Europene, care a generat cea mai mare criză umanitară din Europa de după cel de-al Doilea Război Mondial. Trăim vremuri fără precedent în existenţa Uniunii, când este pusă la încercare însăşi capacitatea noastră de a ne apăra valorile fundamentale, centrate în jurul conceptului pe care s-a clădit construcţia europeană: pacea. Menţinerea păcii a reprezentat constanta Europei ultimelor decenii, o garanţie a stabilităţii care ne-a permis să atingem un nivel de prosperitate fără precedent la nivelul Uniunii”, afirmă şeful statului în mesaj, citat de Agerpres.

sursa foto: Twitter/Klaus Iohannis

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Un gest de slugă…o mizerie.

 2. Acuma nu fii și tu răutăcios, dacă te uiți la drapelul european e albastru și stelele sunt galbene, deci fiecare vede ce vrea la iluminatul de la Cotroceni. Deștept rău Iohannis asta…

 3. proovoc pe toti cititorii sa spuna de cate ori au vazut aceasta latura a palatului, in realitate sau macar la televizor

  Ne doare in cot de ce face satrapul cu un prieten care are casa la Miami, sau cu sepepistii, sau cu Femei Tuzla, acea Bodnarenko V2.0 de la Dpt of state.

 4. Je suise… orice e „la moda”.

 5. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 6. Au si sarit șoșocii :)))

 7. @A
  Nenea/tanti… fara „sosoci” viața este pustiu.