G4Media.ro

Pagubă de 3,6 milioane de lei în urma accidentelor rutiere și furturilor…

Sursa foto: Facebook / Salvamont Brașov

Pagubă de 3,6 milioane de lei în urma accidentelor rutiere și furturilor elementelor de siguranță pe drumurile din Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu  / S-au recuperat doar 1,21 de milioane de lei

Indicatoarele sau alte elemente de siguranţă rutieră le dau destule bătăi de cap drumarilor braşoveni, având în vedere că acestea sunt distruse sau chiar furate. Potrivit calculelor reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, în perioada 2017 – 2021, valoarea totală a pagubelor de pe şoselele administrate de direcţie (din judeţele Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu) în urma distrugerii sau furtului elementelor de siguranţă a fost de 3.662.711 lei, anunță Bună Ziua Brașov.

„Separarea furturilor şi distrugerilor este foarte dificilă, mai ales pe sectoarele de drum naţional, având în vedere că o parte însemnată a lipsurilor constatate sunt cauzate de autori necunoscuţi. Estimăm că furturile reprezintă o proporţie de sub 5% din totalul prejudiciului  constatat, restul fiind cauzat de accidente”, au precizat reprezentanţii DRDP Braşov.

În perioada amintită, a fost recuperată suma de 1.378.512 lei, fiind identificați autorii stricăciunilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bucurestenii sint de vina si usr! Tot ei au taiatcsi padurile din zona