G4Media.ro

Organizaţia Femeilor Liberale le susține pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Organizaţia Femeilor Liberale le susține pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru includerea pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, pe locuri eligibile

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Nicoleta Pauliuc a anunţat că filiala le susţine pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru a fi incluse pe lista alegerilor europarlamentare, pe locuri eligibile, transmite News.ro.

„Deocamdată este doar susţinerea din partea Organizaţiei de Femei. În calitate de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale am luat o decizie de a sprijini două doamne pe listele electorale, pe listele la europarlamentare, şi, în acelaşi timp, am văzut cu toţii faptul că în Guvernul României astăzi avem patru doamne care reprezintă Partidul Naţional Liberal. Deci, iată, avem o reprezentare mai mare de 30% decât vorbim în societate despre cote de gen, ”, a afirmat, miercuri, la Senat, Paulic.

Senatoarea PNL a adăugat că îşi doreşte, „atunci când vorbim de lista la consilii judeţene, primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilii locale să avem mult mai multe doamne”.

„Acum, PNL are aproximativ 2.000 de doamne în administraţia publică locală, incluzând primari. Orice doamnă din PNL îi poate reprezenta cu cinste pe români”, a mai precizat Nicoleta Pauliuc.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Bravo, votati PNL!
    Madam Valean, a n-a oara europarlamentar, ca sa huzureasca Cacarau si madam Gorghiu, o fufa al carei scop in parlament sau ca ministru a fost mereu sa aranjeze legile justitiei pt corupti.

  2. Madam Valean e comisar european si inca nu unul lipsit de importanta. Poate ca o avea femeia si alte calitati decat aceea de intretinatoare a sotului, nu credeti?