G4Media.ro

Orbán Viktor îl anunță pe Manfred Weber că FIDESZ intenționează să părăsească…

Orbán Viktor îl anunță pe Manfred Weber că FIDESZ intenționează să părăsească PPE

În scrisoarea publicată de cotidianul www.magyarnemzet.hu, Orbán Viktor îi propune liderului grupului PPE din Parlamentul UE o colaborare de genul celei avute de populari cu britanicii conservatori.

În scopul prevenirii diferendelor și a problemelor de colaborare, premierul Ungariei înaintează această propunere, confirmată de directorul de comunicare a grupului parlamentar PPE, Pedro Lopez de Pablo, care la solicitarea portalului www.telex.hu a arătat că: ”Pot să confirm primirea scrisorii lui Orbán Viktor. Orice dorește să obțină cu această propunere, trebuie să-l întrebați pe el”.

Potrivit cotidianului www.nepszava.hu, condiția pentru a avea o colaborare asemănătoare celei pe care au avut-o conservatorii britanici cu grupul parlamentar PPE, este de a nu face parte din nicio familie politică din Parlamentul UE.
”Dacă europarlamentari FIDESZ doresc să părăsească grupul parlamentar, și doresc să discutăm despre un astfel de acord, atunci pot să o facă liber, nu obligăm pe nimeni să fie membru PPE. Pentru un astfel de acord este nevoie de un vot în grupul parlamentar, dacă nu există un consens, nu există posibilitatea de accepta o astfel de asociere.”

Ca atare, pentru a avea un parteneriat de cel propus de Orbán Viktor, prima dată FIDESZ trebuie să părăsească PPE, după care să obțină o asociere de tipul celei a britanicilor conservatori.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

    • Maghiarii nu vor asa ceva fii sigur . V. Orban si-a acaparat toata media unde opinia publica de fapt e opinia lui . In curand va disparea si acest mini dictator basit .

  1. EPP nu mai e ce a vrut Kohl sa fie. Incep sa domine si acolo stangistii.
    S-a dat semnul. Sa nu inceapa o hemoragie.

  2. Cu alte cuvinte ungurii ar pleca din ppe dar nemții nu_i pot lăsa. Dragnea, idiotule, asta trebuia sa faci și tu, demisia pe masa socialiștilor nu sa te milogesti la ei. Ciolacule, tu ești șoricel, sluga umila a socialiștilor.Pe ceilalți romani nu-i mai pomenesc. Se știe ca sunt lingăi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.