G4Media.ro

Orban: Raportul privind MCV va fi un raport extrem de critic. Solicităm…

Orban: Raportul privind MCV va fi un raport extrem de critic. Solicităm din nou majorităţii guvernamentale să solicite asistenţa experţilor Comisiei de la Veneţia

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, solicită majorităţii guvernamentale să ceară asistenţă experţilor Comisiei de la Veneţia şi celor din Comisia Europeană în procesul de modificare a Codurilor Penal şi de Procedură Penală şi a legilor justiţiei, în contextul unui raport privind MCV care va fi „extrem de critic” şi adoptării unei rezoluţii referitoare la România, transmite Agerpres.

„(…)După toate informaţiile pe care le avem, raportul privind MCV va fi un raport extrem de critic. Solicităm din nou majorităţii guvernamentale să aprobe solicitarea formulată de PNL şi să ia decizia în conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, să solicite asistenţa experţilor Comisiei de la Veneţia şi asistenţa experţilor Comisiei Europene în procesul de modificare a Codului Penal, a Codului de Procedură Penală şi de asemenea ale celor trei legi ale justiţiei şi să transpună în practică toate recomandările Comisiei de la Veneţia şi punctele de vedere exprimate de la nivelul partenerilor noştri internaţionali”, a precizat Orban la o conferinţă de presă.

Liderul liberal a adăugat că „refuzul de a face acest minim gest de bună intenţie nu va face altceva decât să afecteze grav interesele României, existând un risc foarte mare ca România şi cetăţenii români să aibă de suferit de pe urma deciziilor şi acţiunilor nedemocratice, anti-europene pe care le iau şi le fac membrii coaliţiei majoritare, în special domnul Dragnea şi cu domnul Tăriceanu”.

„În ceea ce priveşte rezoluţia din Parlamentul European, luni vom lua o decizie în cadrul Biroului Executiv, cum ne vom poziţiona faţă de această rezoluţie. Readuc aminte că poziţia noastră iniţială a fost aceea de a considera inoportună iniţierea unei rezoluţii referitoare la România, care să ducă la sancţiuni care să afecteze românii. Din păcate, nici măcar existând acest avertisment şi această perspectivă îngrijorătoare pentru România, ca Parlamentul European să adopte o rezoluţie, autorităţile din România, Guvernul, nu au dat nici cel mai mic semnal de dorinţă de cooperare loială sau de intenţie de a ţine cont în vreun fel de poziţiile oficiale exprimate de liderii europeni, de instituţiile europene, de Comisia de la Veneţia, de Grupul Statelor Anticorupţie şi de toţi ceilalţi parteneri ai noştri”, a susţinut Orban.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Mafia este in institutiile din Romania nu la Venetia.

 2. Imediat, sefu’!

 3. Iohanis s-a întâlnit în mod discret pe secretarul general NATO, inainte de a face o vizită în Anglia !

  Grădina Maicii Domnului nu va fi lăsată pradă disperării şi domniei nemernicilor şi ticăloşilor. ! Asta este credinţa mea !
  Eu îl percep ca un element foarte periculos, la dispoziţia manipulatorilor, educaţi cu metodele de tip „maskirovca” de origine euro-asiatică, cu origini potemkiene.
  Ştiţi bine că sofismul altoit cu manipulare a reusit să dărâme splendidul edificiu al DEMOCRAŢIEI ateniene, edificat de SOCRATE iar, în spiritul vorbei românului mucalit: „Orice faptă bună, nu va rămâne nepedepsită”
  adverarii SĂI, abili manipulatori, precum pastorul moderator din mass media românească, au folosit sofiştii, ca să convingă AGORA, că marele logician i-a smintit, atât pe tinererii cât şi pe seniorii, care frecventau grădinile ateniene, Liceum şi Academos, faptă considerată a fi o mare crimă socială, şi deci a fost convinsă AGORA să-l condamne să-şi bea bolul de cucută, ceea ce în demnitatea SA nu a putut refuza.
  Atunci SOCRATE s-a auto „răstignit”, deci a dovedit cu mult înainte, că a fost mult superior lui Iisus Hristos, care a fost răstignit de farisei şi sadukei.
  Oare din ce tagmă fac parte Dragnea, Tăriceanu, Tudorel Toader ?
  Şi totuşi SOCRATE a fost practic uitat, pe când Iisus Hristos, dipunând de propagandişti abili şi inteligenţi, cum s-au dovedit a fi apostolii săi, capabili ca să răspândescă în special în vechiul Imperiu Roman, care se extinsese din orientul îndepărtat până la oceanul Atlantic, prin folosirea tipăriturii Bibliei, ca un suport de mass medie. Astfel au putut răspândi în toate continentele, creştinismul. (Sâc) !
  Vedeţi dece bolşevicii lui Lenin şi Stalin, precum şi naziştii lui Hitler, pe care unii apropiaţi ai lui Dragnea, Tăriceanu şi Tudorel Toader, i-au admirat mult, le călăuzşteacum paşii.
  Astfel în toate forurile de conducere a partidelor bolşevice, inclusiv în organizaţiile de bază, aveau un compartiment de propagandă ?
  Doar nu cred că nu aţi uitat aşa repede că Iliescu a fost Secretar al CC al PCR, pentru propagandă !
  Ştiţi bine că Stalin era pe cale sa absolve seminarul ortodox, şi nu s-a dat la o parte să folosescă unele principii învăţate ! Evident în mod CRIMINAL !
  PSD-ALDE prin ziariştii cumpăraţi cu diferite metode, trebuie să înceteze să mai otrăvească atmosfera politică şi socială din România !
  Presa nu trebuie să se înhame la RĂSTIGNIREA Grădinii Maici Domnului!
  Nu aveţi mână bună ! Asta s-a văzut la simulacrul de condamnare a comunismului în Parlamentul ROMÂNIEI şi la recentul referendum pentru famila tradiţională.

  Numai corecta informare a românilor oneşti, harnici, cu frică de păcatul încălcării moralei, a legilor ţării şi a bunei cuviinţe, comportându-se ca adervăraţi creştini, va salva România din ghiarele ameninţător întinse din stepele răsăritene !
  Trebuie să se înceteze să se mai otrăvească atmosfera politică şi socială din România !
  Marota cu „protocoalele” este un sofism ordinar şi va fi destrămat ! Grădina Maicii Domnului nu va fi lăsată pradă disperării şi domniei nemernicilor şi ticăloşilor. !

  Presa trebuie să se abţineă să mai participe la pregătirea RĂSTIGNIRII, României ! Amin !

  Din păcate, avem acum multă presă cumpărată, aşa cum este cazul A3 şi RTV, dar mai ales în judeţe, unde ziariştii verticali sunt „muritori de foame”, pentru că baronii PSD-ALDE. sunt necruţători şi iau cu nesaţ exemplul lui Trump, care devine un exemplu determinant, când văd cum tratează ziariştii de la CNN !

  Presa trebuie să se abţineă să mai participe la pregătirea RĂSTIGNIRII, României ! Amin !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.