G4Media.ro

Orban: Bugetul de stat pe 2022 este un buget nerealist, care supraestimează…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Orban: Bugetul de stat pe 2022 este un buget nerealist, care supraestimează veniturile şi care este într-un fel făcut ca să dea bine şi ca să rezolve diferitele probleme din cadrul coaliţiei

Bugetul de stat pe 2022 este neserios şi a fost făcut fără nici un fel de dezbatere publică şi parlamentară, declară la RFI fondatorul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban.

Legea bugetului a fost votată de Parlament şi contestată apoi de USR la Curtea Constituţională. Documentul se bazează pe o creştere economică de 4,6% şi pe un deficit de şase procente.

„Noi am avut câteva amendamente de substanţă şi am fost neplăcut surprins de faptul că parlamentarii PNL nu le-au votat, pentru că amendamentele pe care le-am depus sunt conforme programului de guvernare şi programului electoral din decembrie 2020: alocarea a 3 miliarde pentru Măsura 3, granturi pentru investiţii, care e o restanţă a Guvernului, practic, s-au derulat primele două Măsuri şi granturile pentru investiţii nu au fost deblocate; (…) de asemenea, ca urmare a faptului că în PNRR nu s-au aprobat finanţările pentru lucrările de irigaţii, am solicitat suplimentarea cu 1,5 miliarde a bugetului Ministerului Agriculturii pentru investiţii în refacerea sistemelor de irigaţii, nici acest amendament nu a fost acceptat; de asemenea, am solicitat suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării pentru proiecte de infrastructură locală”, afirmă Orban.

În opinia sa, „este un buget nerealist, care supraestimează veniturile şi care este într-un fel făcut ca să dea bine şi ca să rezolve diferitele probleme din cadrul coaliţiei. Acest buget se va vedea în execuţia lui că nu este un buget construit serios, a fost făcut pe repede înainte, fără nici un fel de dezbatere publică şi fără nici un fel de dezbatere parlamentară”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Exact cum ai facut si tu Orbane

 2. Ca să se sature toți hoții.

 3. Sica este foarte credibil. 🤣

 4. Orbane, ai uitat cand ai bagat partidul lui Ponta pe lista celor eligibili sa primeasca subventii, desi nu avea dreptul legal? Fratii tai uselisti, experti ca si tine in risipirea si furatul banului public, au facut acum la fel cu partidul turnatorului dovedit Felix. Toti sunteti experti la furatul banilor publici.Tu si cu ciuma ros-galbena sunteti frati de sange asa ca mai bine du-te la plimbare.

 5. Cine e Orban?

 6. audienta zero . bani aruncati pe geam

 7. Orban are perfecta dreptate, bugetul este facut doar pentru praduit, fondurile pentru investitii sunt minore dar se majoreaza pensiile speciale si primesc fonduri serioase serviciile care dormiteaza pe bani publici!

 8. Mai sica ma tu mai rămâi inca in atmosfera sarbatprila la un sprit ca la fel ai facut si tu bugetul

 9. s-au marit pensiile si salariile..100 de lei la saraci 1000 de euro la speciali..ceasca inca traieste in fiecare din noi

 10. A fost vreodata realist?!

 11. Se mai uită cineva în gură la Orban ?

 12. Suntem sătui de minciunile lui Orban.
  Am văzut ce a făcut când a fost prim-ministru.

 13. I a scăpat ciolanul din bot😀😀😀